AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Alkayış, “Halkın Beklentileri Yol Haritamızdır”
AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, Elazığ ziyaretinde teşkilat üyeleriyle bir araya gelerek, halkın talep ve beklentilerinin AK Parti’nin yol haritası olduğunu vurguladı.
AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, Elazığ’a gelerek teşkilat üyeleriyle buluştu. Parti binasında gerçekleşen programda, AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve partililer Alkayış’ı karşıladı.
İl Başkanı Yıldırım, “Teşkilat Başkan Yardımcımızı aziz şehrimizde ağırlamaktan son derece mutluyuz. Kongre sürecinin ardından yüzde 50 oranında yenilenen bir ekiple çalışmalarımıza güç katarak devam ediyoruz.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Alkayış ise Elazığ’ın devlet-millet bütünlüğünün en güçlü yaşandığı şehirlerden biri olduğunu söyledi. AK Parti'nin sürekli halkla iç içe bir yapıda olduğunu ifade eden Alkayış, “Partimizin düsturu belli. Halkımızın talep ve beklentileri bizim sürekli yol haritamızdır. 22 yıldır iktidarda olmamızı sağlayan şey teşkilatlarımızın gayreti, fedakârlığı ve çalışma ruhudur.” ifadelerini kullandı.

-
1
Elazığ Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İbiş, Elazığ’da Gençlerle İftar Sofrasında Buluştu
-
2
ETSO Başkanı İdris Alan’dan Bedri Açıkkapı’ya Vefa Ziyareti
-
3
Engellilerden, Elazığ’dan Ankara’ya 14 Maddelik “Acil Çözüm” Çağrısı: “Biz Sadaka Değil, Onurlu Bir Yaşam İstiyoruz”
-
4
MHP Milletvekili Semih Işıkver’in Acı Günü
-
5
Elazığlı Akademisyen-Yazar Ömer Demirbağ'a Yoğun İlgi
-
6
MÜSİAD Elazığ İş Dünyası, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Buluştu
-
7
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yrd Gök: “Önce Ahlak ve Maneviyat Bugün de En Güçlü Rehberimiz”
-
8
Arslan Ailesinden Esen Arslan’a Son Görev
-
9
Elazığlı İş İnsanı Esen Arslan Hayatını Kaybetti
-
10
Resmi Gazete’de Yayımlandı: Elazığlı Mehmet Cangir İçişleri Bakan Yardımcılığı’na Atandı
-
11
Elazığ’dan Türkiye’ye Mesaj: İşsizlikte Tarihi Düşüş, Deprem Bölgesinde 500 Bin Konut Teslim
-
12
Elazığ’ın Geleceği İçin Ortak İstişare: Saadet Partisi’nden MÜSİAD’a Ziyaret
