AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanlığı Dost Meclisi Toplantısına Katıldı

Müsiad Elazığ Şubesi tarafından gerçekleştirilen Dost Meclisi Toplantısının konuğu AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş oldu.

EKONOMİ 22.06.2024 13:50:00 0
AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanlığı Dost Meclisi Toplantısına Katıldı

Elazığ AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen Dost Meclisi toplantısına katıldı. Toplantıya, şehrin kalkınması, ekonomik ve sosyal gelişmeler konularında yapılması gerekenler üzerine önemli istişarelerde bulunmak amacıyla iştirak etti.

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Erol Keleş ve yönetim kurulu üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Dost Meclisi toplantısında şehrimizin kalkınması, gelişmesi ve daha ileri noktalara gelmesi için ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda yapılması gerekenleri değerlendirdik. Bu iş birliğini şehrimizin geneline yayarak daha ileriye taşımak için kararlıyız" dedi.

Başkan Gürkan ayrıca, “Değerli milletvekilimizin katılımları ve şehrimizin gelişimi için yapacakları çalışmalara olan katkıları için teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.