AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Elazığ’da Esnaf ve Şehit Ailesiyle Bir Araya Geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Elazığ programı kapsamında esnaflar ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek, 15 Temmuz Şehidi Polis Memuru Eyüp Oğuz'un ailesini ziyaret etti.

POLİTİKA 27.09.2024 18:28:00 0
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Elazığ’da Esnaf ve Şehit Ailesiyle Bir Araya Geldi
Haberi Sesli Oku

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Elazığ programı kapsamında esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve taleplerini not aldı.

Cuma Namazı ve Esnaf Ziyareti

Türkiye Buluşmaları çerçevesinde Elazığ’a gelen Yazıcı, İzzetpaşa Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından esnaf ziyaretine çıktı. Ziyaretinde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şefarettin Yıldırım, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kurum ve Parti Teşkilatı üyeleri de kendisine eşlik etti.

STK Toplantısında İstişare

Esnafın sorunlarını dinledikten sonra Yazıcı, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen STK toplantısına katıldı. Burada, sivil toplum kuruluşlarıyla istişarelerde bulunarak, yerel sorunlara dair çözüm önerilerini değerlendirdi.

Anlamlı Ziyaretle Tamamlandı

Ziyaretini 15 Temmuz Şehidi Polis Memuru Eyüp Oğuz'un ailesini ziyaret ederek sonlandıran Yazıcı, bu özel buluşmayla şehit ailelerine olan vefasını bir kez daha gösterdi. Bu anlamlı program, Elazığ’daki birlik ve beraberliği pekiştirdi.