AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Elazığ’a Geliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, yarın "Türkiye Buluşmaları" programı kapsamında Elazığ’a geliyor. Yazıcı, çeşitli etkinliklere katılarak esnaf ve STK temsilcileriyle buluşacak.

POLİTİKA 26.09.2024 19:59:00 0
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Elazığ’a Geliyor
Haberi Sesli Oku

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, yarın "Türkiye Buluşmaları" programı çerçevesinde Elazığ’a geliyor. Yazıcı, esnaf ziyaretleri ve STK toplantılarıyla bölgedeki dinamikleri harekete geçirmeyi hedefliyor!

Yazıcı, sabah saatlerinde Elazığ Havalimanı’na iniş yapacak. İlk olarak AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nda Genişletilmiş Teşkilat Toplantısı’na katılacak ve ardından yerel basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

Cuma namazının ardından İzzetpaşa Camii’nde namaz kılacak olan Yazıcı, daha sonra Hürriyet Caddesi istikametinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek. Bu ziyaretler sırasında yerel esnafla yüz yüze iletişim kurarak, partinin projeleri hakkında bilgi verecek.

Programın akşamında, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde STK toplantısına katılacak ve 15 Temmuz Şehidi Polis Memuru Eyüp Oğuz'un ailesini ziyaret ederek onların acısını paylaşacak.

Bu kapsamda, Elazığ halkıyla bir araya gelerek çeşitli temaslarda bulunacak olan Yazıcı’nın programı, bölgedeki AK Parti teşkilatlarının faaliyetlerine ivme kazandırması bekleniyor. Yazıcı’nın ziyareti, yerel siyasette önemli gelişmelere kapı aralayabilir.