AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı: "AK Parti Millet Merkezli Bir Parti"

Hayati Yazıcı, Elazığ ziyaretinde birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, “Milletimizin sorunlarını birlikte aşacağız” mesajı verdi. AK Parti'nin güçlü duruşunu ve hedeflerini vurguladı.

POLİTİKA 27.09.2024 15:30:00 0
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı:
Haberi Sesli Oku

Elazığ, Türkiye Buluşmaları Programı çerçevesinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, genişletilmiş teşkilat toplantısında partinin millet merkezli olduğunu vurguladı. Yazıcı, enflasyonla mücadelede titizlikle çalıştıklarını ifade etti.

Ziyaret ve Toplantı

Hayati Yazıcı, Elazığ’a geldiğinde havalimanında AK Parti teşkilatı tarafından karşılandı. İlk olarak İl Başkanlığı’nda düzenlenen Genişletilmiş Teşkilat Toplantısına katıldı. Yazıcı’yı burada Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şefarettin Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Çalışkan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kurum ve parti teşkilatı üyeleri karşıladı.

22 Yıllık İktidar Vurgusu

Yazıcı, Türkiye’nin siyasi tarihinde AK Parti’nin 22 yıldır tek başına iktidar olduğunu hatırlatarak, “Milletin hukukunu korumak ve insanımızın hayat standartlarını yükseltmek için bir araya gelmiş bir siyasi kadroyuz.” dedi.

Siyasi Tarz ve Enflasyon Meselesi

“Bizim siyaset tarzımız, hiçbir şeyi kapının arkasına itmemek ve halının altında bırakmamaktır,” diyen Yazıcı, enflasyon ve hayat pahalılığının Türkiye’nin en önemli sorunları arasında yer aldığını belirtti. Hükümetin bu konuda çalışmalarına devam ettiğini vurgulayan Yazıcı, “İnşallah 2025 yılında enflasyonu 20'lere düşürmüş olacağız.” ifadelerini kullandı.

Proje Temelli Siyaset

Yazıcı, siyasetin değerler üzerine değil, projeler üzerinden yürütülmesi gerektiğini vurgulayarak, “AK Parti kendisiyle yarışıyor. Muhalefet partileri ise çoğunlukla laf üretiyor.” dedi. Bu bağlamda, muhalefetin yeterli donanıma sahip olmadığını belirtti.

Hayati Yazıcı’nın Elazığ ziyareti, parti teşkilatları arasındaki dayanışmayı ve kararlılığı pekiştirdi.