Tarih: 29.09.2024 19:05

AK Parti Elazığ Teşkilatı, Eğitim Toplantısıyla Birlik ve Beraberliği Güçlendirdi

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı, AK Parti MKYK Üyesi Avukat Ömer Serdar’ın katılımıyla teşkilat içi eğitim toplantısı düzenledi. Elazığ İl Özel İdaresi Dinlenme Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü Volkan Mengi ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Toplantıda, yaklaşan kongre süreci ve hedefler üzerine konuşmalar yapıldı.

Gençlik Kolları Başkanı’ndan Temenniler

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, “Seçimleri bitirdik, 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımızı Cumhurbaşkanı ilan ettik. Yerel seçim sonuçları üzerine şapkamızı önümüze koyup düşündük ve yeni bir kongre süreci başlatıyoruz” dedi.

Kadın Kollarından Vatandaş Memnuniyeti Vurgusu

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, AK Parti milletvekillerinin sahada aktif rol almasının vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını belirtti. Tüver, “Vekillerimizi göremiyoruz diye bir sitem bizlere ulaşmıyor. Emek vererek vatandaşlarla bir araya geliyoruz” şeklinde konuştu.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Rahman Kızılkaya, partinin kuruluşundan bu yana birlik ve beraberliği tüm topluma aşılamaya gayret gösterdiğini kaydetti. “23 yıl önce temeli atılan bu aile, 2024 yılı itibarıyla saflarını sık tutarak dayanışmanın ne olduğunu gösterecektir” dedi.

Eğitim Toplantısının Önemi

AK Parti Merkez İlçe Başkan Vekili Adem Şentürk, teşkilat içi eğitim toplantısının motivasyonu artıracağını ifade etti. “Bu eğitim kampı, moral ve motivasyon kaynağı olacaktır” dedi.

Kongre Hazırlıkları Devam Ediyor

AK Parti İl Başkan Yardımcısı İbrahim Sencer Selmanoğlu, kongre hazırlıklarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. “21 ve 22 Eylül’de delege seçimlerimizi gerçekleştirdik. 27 Eylül’de genel merkezimizin düzenlediği Türkiye buluşmaları kapsamında ilimizde önemli misafirler ağırladık” dedi.

Gelecek Nesillere Daha Yaşanabilir Bir Ülke

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, tek amaçlarının gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir ülke bırakmak olduğunu vurguladı. “Derdimiz bu ve yaptıklarımızla bunu sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. 31 Mart seçimlerinden kaynaklanan bir burukluk yaşadıklarını ifade eden Yıldırım, “Bu durumu iyi muhasebe ettik. Ekim ayında ilçe kongrelerini, Aralık’tan sonra ise il kongresini gerçekleştireceğiz” şeklinde bilgi verdi.

Birlik ve Beraberlik İçin Çağrı

AK Parti Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü Volkan Mengi, kongre sürecini eski ve yeni teşkilat üyeleriyle birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceklerini belirtti. “Mahallede ve köyde her zamankinden daha fazla birlikte çalışmalıyız” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin Uzun Yürüyüşü

AK Parti MKYK Üyesi ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Avukat Ömer Serdar, AK Parti’nin toplumun her kesiminden insanları bir arada yaşatma misyonunu sürdüreceğini kaydetti. “Cumhuriyet tarihinin en uzun yürüyüşünü yapan bir kadroyuz ve bu yürüyüş hiç durmadı” dedi.

Bu toplantı, AK Parti Elazığ teşkilatının gelecekteki çalışmalarını daha güçlü bir şekilde sürdürme kararlılığını ortaya koydu. Teşkilat üyeleri, birlik ve beraberlik içerisinde yeni döneme hazırlanmanın heyecanını yaşıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —