AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, “Annelerimiz Fedakârlığın ve Şefkatin Timsalidir”

Anneler Günü dolayısıyla açıklama yapan AK Parti Elazığ Kadın Kolları İl Başkanı Burcu Tüver, “Annelerimizi yalnızca bir gün değil, her gün sevgi ve saygıyla hatırlamalı, onlara layık evlatlar olmalıyız.” dedi.

POLİTİKA 11.05.2025 23:30:00 0
AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, “Annelerimiz Fedakârlığın ve Şefkatin Timsalidir”
Haberi Sesli Oku

AK Parti Elazığ Kadın Kolları İl Başkanı Burcu Tüver, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, annelerin toplumun temel taşı olduğunu vurgulayarak, onların fedakârlık ve şefkatle aileyi ayakta tuttuğuna dikkat çekti. Tüver, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin bu özel gününü kutladı.

Tüver açıklamasında, “Toplumumuzun temelini oluşturan, aile yuvasını fedakârlıklarıyla bir arada tutan annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Annelerimiz iyiliğin, şefkatin, merhametin ve koşulsuz sevginin timsalidir.” ifadelerine yer verdi.

Aile hayatının birleştirici unsuru olan annelerin, dünyanın en zor görevlerinden birini üstlendiğini belirten Tüver, “Sevgili Peygamberimizin, ‘Cennet, annelerin ayaklarının altındadır’ sözü, annelerimize verilen değeri en güzel şekilde ortaya koymaktadır.” dedi.

Annelerin sadece doğuran değil, aynı zamanda hayatı öğreten, koruyan ve yönlendiren bir rehber olduğunun altını çizen Tüver, “Annelerimize layık birer evlat olmak, onları yılın sadece bir gününde değil, her gün hatırlamak ve sevgimizi her fırsatta göstermek en büyük görevimizdir.” dedi.

Burcu Tüver, mesajının sonunda, “Başta ülkemizin birliği ve bekası için canını feda eden aziz şehitlerimizin kıymetli anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.