Fırat Tıp’ta Yeni Dönem Coşkuyla Başladı: Ağaçlar ve Melodiler

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi, yeni eğitim dönemini ağaç dikimiyle kutlarken, müzik dinletisiyle de öğrencilere keyifli anlar yaşattı. Prof. Dr. Bekir Akgün’ün katkılarıyla gerçekleşen etkinlik, doğa ve sanatla buluştu.

YAŞAM 27.09.2024 11:00:00 0
 Fırat Tıp’ta Yeni Dönem Coşkuyla Başladı: Ağaçlar ve Melodiler
Haberi Sesli Oku

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2024-2025 eğitim öğretim dönemini anlamlı bir ağaç dikimi etkinliğiyle kutladı. Yeni 1. sınıf öğrencileri, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Bahçesi'nde ağaç dikerek hem doğaya katkıda bulundu hem de yeni bir başlangıca adım attı.

Etkinlikte, Fırat Üniversitesi Hastanesi Beyin Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bekir Akgün, müzik dinletisiyle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Enerjisi ve samimiyetiyle öğrencilerin gönlünde taht kuran Prof. Dr. Akgün, sosyal etkinliklerin önemini bir kez daha ortaya koydu.

Etkinliğe katılanlar arasında Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kaya Gürgöze, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sevda Korkmaz ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuba Talo Yıldırım da yer aldı.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kaya Gürgöze, bu tür etkinliklerin öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayacağını vurgulayarak, gelecekte daha birçok etkinliğin planlandığını duyurdu.