4. Elazığ Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Başlıyor

Elazığ Süt Üreticileri Birliği ve Elazığ Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek 4. Elazığ Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, 9-13 Ekim 2024 tarihlerinde yapılacak. Fuar, bölgeye büyük katkı sağlaması bekleniyor.

EKONOMİ 10.09.2024 19:00:00 0
4. Elazığ Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Başlıyor
Haberi Sesli Oku

4. Elazığ Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, Elazığ Süt Üreticileri Birliği ve Elazığ Belediyesi işbirliğiyle 9-13 Ekim 2024 tarihleri arasında Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Fuar, tarım ve hayvancılık sektöründeki en son gelişmeleri ve teknolojileri sergileyerek bölgeye önemli katkılar sağlamayı hedefliyor. Elazığ Süt Üreticileri Birliği Başkanı Halef Ortaç, fuarın Elazığ ve çevresine büyük fayda sağlayacağını belirtti. Ortaç, etkinliğin yerel üreticilere ticari bağlantılar kurma ve ürünlerini tanıtma fırsatı sunacağını ifade etti.

Fuar kapsamında, tarım ve hayvancılıkta verimliliği artırmak amacıyla çeşitli bilimsel konferanslar da düzenlenecek. Ortaç, fuarın, tarım ve hayvancılıkla ilgili bilinmeyen veya reklamı yapılamayan ürünlerin tanıtımı için önemli bir platform olacağını vurguladı.