İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu

İYİ Parti, Meral Akşener’in görevi bıraktığını açıklamasının ardından, bugün yapılan olağanüstü kurultayda Müsavat Dervişoğlu, genel başkanlığa seçildi.

Yargıtay seçiminde: ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adayı mı?

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle yapılan başkanlık seçimlerinin 25. turunda da hiçbir aday salt çoğunluğu sağlayamadı.

Elazığspor Son Haftada Hükmen Galip

Elazığspor rakibi Eynesil Belediyespor’un maça çıkmamasıyla hükmen galip oldu.

Ünlü Sanatçı Onur Akın Elazığ'da Konser Verecek

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un öncülüğünde Ünlü Sanatçı Onur Akın, 11 Mayıs’ta Elazığ’da konser verecek.

İsrail öldürüyor Batı susturuyor

ABD'de üniversitelerde başlayan isyan dünyaya yayılıyor. Öğrenciler İsrail'e desteğin kesilmesini istiyor. Batı polisi barışçıl protestoculara her türlü şiddeti uyguluyor...

Yaz tatili Arefe Günü başlıyor...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, okullar 14 Haziran 2024 tarihinde kapanacak ve öğrenciler için yaz tatili başlayacak.

İşte! Türkiye, dünyada en fazla diplomatik temsilciliğe sahip 5'inci ülke

Çözüm üretici ve barışçı politikaları ile dünyanın takdirini toplayan Türk Dışişleri Bakanlığı'nın etki gücü her geçen yıl artıyor. Türkiye, bu yıl açılan 4 yeni temsilcilik ile dünya genelinde 257 dış temsilciliğe ulaştı.

Asgari ücret için 'üç ayda bir zam' teklifi

CHP grup başkanvekilleri, TBMM Başkanlığı’na emekliler ve asgari ücretle çalışanlar için bir yasa teklifi sundu.

Milletvekili Keleş Elazığ Teknova OSB’deki Gelişmeleri Paylaştı

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Elazığ Teknova Organize Sanayi Bölgesi’ndeki gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Elazığ’da Taciz İddiasıyla Bir Öğretmen Tutuklandı

Elazığ’da kız öğrencileri taciz ettiği iddiasıyla hakkında yapılan şikayet sonrası gözaltına alınan bir öğretmen tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan: “Elazığspor’u Yeniden Süper Lig’de Görmek İstiyoruz”

Protokol Dergisi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Avrupa Ödül töreninde yılın en iyi spor spikeri ödülünü alan TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan, Elazığ’da yeni yapılan stada süper ligin yakışacağını söyledi.

Prof. Dr. Devecioğlu, Yılın En İyi Spor Akademisyeni Ödülünü Aldı

Avrupa Ödül Töreni’nde, Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sebahattin Devecioğlu, Yılın En İyi Spor Akademisyeni ödülünü aldı.

Elazığlı Dart Sporcusu Mahmut Demir, Milli Takım Seçmelerinde

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu 2023-2024 yılı faaliyet programında yer alan Dart Ustalar Turnuvası’na katılan Elazığlı sporcu Mahmut Demir gösterdiği başarı sonucu milli takım seçmelerine katılmaya hak kazandı.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Yılın En İyi Siyasetçisi Ödülünü Aldı

Protokol Dergisi 3. Avrupa Ödülleri töreni düzenlendi. Törende CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Yılın En İyi Siyasetçisi ödülünü aldı. Erol, sadece parlamentoda değil, yaşamın her alanında Elâzığ’ı temsil ettiğini belirterek:

“Ben Her Yerde Varım” Projesinde Öğrencilere Saç Bakımı Yapıldı

Elazığ Mesleki Eğitim Merkezi 11 ve 12. Sınıf Öğrencileri Altınçevre İlkokulu öğrencilerinin saç bakımlarını yaptı.