Mehtap Özer Seyran


Şahin Şerifoğlulları Hayırlı Olsun

Liyakatli… İdealist… Vizyoner…


Yeni fikirlere açık… Malum siyasetçi hastalıklarından kendini korumayı başarmış… Kendini değil kentini düşünen… Laf değil proje üreten… Bahane değil çözüm peşinde koşan… Kendi hayatını değil, halkın hayatını kolaylaştıran… Kendini şehrine hizmet etmeye vakfeden… Dolayısıyla anketlerde yüksek bir oy oranıyla genel merkezinin karşısına çıkmayı başardı.
İyi tanıyoruz... Elazığ'da deprem...  Ve asrın depremi... Asrın depreminde önce komşu şehir Malatya’ya… Daha sonra da diğer felaket bölgesindeki illere ilk yetişen kişilerden biriydi. Büyük sınavlardan geçti… 
Elazığ'da... Deprem sürecinde...  30 Ocak 2020 ve 6 Ocak 2023 iki büyük deprem yaşamıştı… Deprem dönemindeki performansıyla muhalefetten de alkış alan biri…
Halk... İki kişiden biri... "Ailemizden biri" diye söz ediyordu Şahin Şerifoğullarından…

Şahin Şerifoğulları Bekleniyordu ve Oldu 

Şahin Şerifoğulları... 44 yaşında... "Yeni nesil" siyaset kuşağından.
Şehircilik... Kentsel dönüşüm konusunda...  Altyapı konusunda… Bilen bir isim...  
Önceliği... İnsan, Elazığ, devlet.
Depremde... Her gittiği yerde sevgiyle karşılandı.
Türkiye'nin en genç il belediye başkanlarından biri.
2019'da... 100 proje açıklayarak, Elazığ Belediye Başkanlığı'na seçilmişti.
Tasarruf, temel ilkelerinden biri.
Başkan seçilince... Makam aracını garajdan çıkarmamıştı... Kendi aracına binmişti.
Turizm... Gastronomi… Derin bir tarih ve kültür… 
Az ve öz konuşan... 
Şahin Şerifoğulları, yine bekleniyordu ve oldu.

Parti yöneticilerine, kurmaylara soruldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan... Öyle anlaşılıyor ki... Aday tespitlerini, parti yöneticilerine, kurmaylarına iyice sordu.

AK Parti’nin Elazığ Belediye Başkan Adayı geçtiğimiz günlerde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen görkemli bir program ile tanıtıldı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ için Belediye Başkan adayının mevcut Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları olduğunu açıkladı… Şahin Şerifoğulları’nın yeniden aday gösterilmesi şehirde ve parti tabanında büyük bir mutlulukla karşılandı.

Elazığ seçmeni... Eğer... "Hizmet... Kentsel dönüşüm... Depreme hazırlık... Güvenli bir altapı" derse... 31 Mart seçimini, Şahin Şerifoğulları alır.
Ama seçmen... "Rakiplere de bir bakalım” derse... Rakiplerinde de bir heyecan olup gerçekten gayret ederlerse… Geçen seçimde oy kullanmayanlar da oy kullanırsa… Elazığ'da kıran kırana, canlı ve heyecanlı bir yarış yaşanır.