YÜCEL CAN, YENİDEN BAŞKANIĞA SEÇİLDİ
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği 5.Olağan Kongresi Türkiye Belediyeler Birliği’nde gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimleri mevcut başkan Yücel Can kazandı
Kongrede, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği’nin, kuruluşundan bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili hazırlanan videonun sunumu yapıldı. Video sunumundan sonra, halk ozanı aşık Zeki Erdali müzik dinletisi gerçekleşti.
“Başka Türkiye yok, bir vücudun parçaları gibi kibirden ve beklentiden uzak olmalıyız “
Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, kongrede yaptığı açıklamada; sadece Türkiye ile sınırlı olmadıklarını, milli birlik, beraberlik ve mukaddesat konusunda hassas olduklarını dile getirdi. Can, ” Sloganımız gönüllerde ve dillerde yer etti. Başka Türkiye yok, bir vücudun parçaları gibi kibirden ve beklentiden uzak olmalıyız” dedi.
“Yücel Can Başkanımıza destek olalım”
ATGV Genel Müdürü Mehmet Kocatepe ise yapmış olduğu açıklamada, Derneğin çalışmalarını desteklemenin sorumluluğunu hissettiğini dile getirdi. Kocatepe, “İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği’nin altyapısını, Dernek Başkanımız Yücel Can Bey ile birlikte görüşüyorduk. Bu dönemde, daha büyüyerek hizmet edeceğimize inandığımı belirtmek isterim, Yücel Can Başkanımıza destek olalım, birlik ve beraberlik içerisinde olalım.” ifadelerini kullandı
“Nerede Kalmıştık?”
İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can seçimlerin ardından yaptığı açıklamada, 2009 yılından beri kalıcı ve yoğun hizmetlerin pandemi gibi durumlar nedeniyle duraklama dönemine girdiğini, bir duraklama dönemi geçirdiklerini söyledi. Başkan Yücel Can, “Ebediyete irtihal eden dernek üyelerimiz Merhum Zakir Taşdemir ve Ali Koplay başta olmak üzere, ebediyete irtihal edenlere, şehitlerimize rahmet dileriz. Aramıza katılanlara hoş geldiniz diyoruz. Havalesiz, bahanesiz bir şekilde bir vücudun parçaları gibi nerede kalmıştık diyerek, ilk günkü azim ve aşkla yolumuza devam edeceğiz. Bu vesile ile derneğimize katkı ve katılımda bulunan Ağrı, Antalya, Gaziantep, Niğde gibi illerimizden sıcaklık getirenlere, Ankara’nın yoğun ve yağmurlu gündeminden, buraya teşrif eden idareci, bürokrat, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları ve herkese kalbi şükranlarımızı sunarız. İyi ki varsınız. Bu vesile ile sivil toplum kuruluşlarını destekleyen ve her zaman yanımızda olan Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Birol Ekicİ’ye ve şahsında bütün temsilci ve çalışanlara da teşekkür ederiz. Kongremiz hayırlı olsun ve hayırlara vesile olsun. Biz birlikte güçlüyüz.” dedi.
-
1
MÜSİAD Elazığ Şubesi, Harput’ta Kadir Gecesi’nin Manevi İklimini Paylaştı
-
2
AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, “Bizim derdimiz de davamız da bir”
-
3
Elazığ’ın Lezzetleri Dünyaya Açılıyor: Coğrafi İşaret İçin Güç Birliği
-
4
Elazığ Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İbiş, Elazığ’da Gençlerle İftar Sofrasında Buluştu
-
5
ETSO Başkanı İdris Alan’dan Bedri Açıkkapı’ya Vefa Ziyareti
-
6
Engellilerden, Elazığ’dan Ankara’ya 14 Maddelik “Acil Çözüm” Çağrısı: “Biz Sadaka Değil, Onurlu Bir Yaşam İstiyoruz”
-
7
MHP Milletvekili Semih Işıkver’in Acı Günü
-
8
Elazığlı Akademisyen-Yazar Ömer Demirbağ'a Yoğun İlgi
-
9
MÜSİAD Elazığ İş Dünyası, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Buluştu
-
10
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yrd Gök: “Önce Ahlak ve Maneviyat Bugün de En Güçlü Rehberimiz”
-
11
Arslan Ailesinden Esen Arslan’a Son Görev
-
12
Elazığlı İş İnsanı Esen Arslan Hayatını Kaybetti
