YRP Sivrice Belediye Başkan Adayı Irmak, Partililerle Buluştu

Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak parti teşkilatıyla bir araya geldi.

POLİTİKA 4.02.2024 17:00:00 0
YRP Sivrice Belediye Başkan Adayı Irmak, Partililerle Buluştu

Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı geçtiğimiz günlerde ilan edilmişti.

Yeniden Refah Partisi’nden Sivrice Belediye Başkan Adayı olan Ebubekir Irmak, parti teşkilatıyla il binasında bir araya geldi.

Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak’ın adaylığının hayırlı olmasını dileyen Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, belediye başkan adaylarının kendilerini ispatlamış kalitede olduğunu söyledi. Ateş, “Adaylar zaten her şeyi ifade ediyorlar, adaylar zaten kendilerini burada ispatlamış adaylardır biz gönül rahatlığıyla oy vereceğiz demiştik ve şimdi de bütün açıkladığımız adaylar Allaha şükür hepsi aynı kalitede beldelerde, ilçelerde ve ilimizde hüsnü kabul görüyorlar. İnşallah belirlediğimiz adaylar beldelerinde ve ilçelerin milli görüşün sancağını dikecekler Allah’ın izniyle. Adaylığının hayırlı olmasını diliyorum ve inşallah Sivrice’ye kendisine, partimize ve ilimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak ise belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği projeleri paylaştı. Irmak, “Belediyecilik uzun soluklu bir hizmet yoludur bu yolda geçmişte yaptıklarımız gelecekte yapacaklarımıza ışık olacağından vatandaşlarımızın hiçbir şüphesi olmasın. Dün olduğu gibi bugünde kapım herkese tamamen açık şeffaf bir yönetim anlayışını yaşatacağım. Yapacağımız otellerle, yatırımlarla ilçemize karşı dirençli yapıların daha yaşanabilir hale gelebileceğini, doğal güzelliklerini kazandırmak için güçlü yapılandırmalar, donatılmış mimarisiyle cazibe merkezi haline gelmiş bir ilçe inşa edeceğiz. Milli Görüş anlayışı ile ilçemizi yeniden ayağa kaldıracağız. Belediyecilikte örnek olan, model olarak bir belediyecilik yapacağız” dedi.