YRP Elazığ Belediye Başkan Adayı Septioğlu, Aday Tanıtım Toplantısına Katıldı

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve Sivrice Beledie Başkan Adayı Ebubekir Irmak, Ankara’da partisi tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.

POLİTİKA 11.02.2024 17:00:00 0
YRP Elazığ Belediye Başkan Adayı Septioğlu, Aday Tanıtım Toplantısına Katıldı

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri aday tanıtım toplantısı, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla Ankara Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıda, İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanları ile aralarında Elazığ’ın da olduğu illerin belediye başkan adayları partililere tanıtıldı.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan tarafından platforma davet edilerek, kamuoyuna tanıtıldı.

 

Ankara’da yaşayan Elazığlılar, Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu’na hem program girişinde hem de program çıkışında ilgi gösterdi.

Tanıtım toplantısı sonrasında değerlendirmelerde bulunan Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu: “Farklı şehirlerde yaşayan hemşerilerimizin bakış açısı Elazığ’ımız için çok önemli, değişimleri, eksikleri belirgin şekilde görebiliyorlar. Kendi yaşadıkları şehirleri bir kıyas unsuru olarak kullanabiliyorlar. Farklı şehirlerde yaşayıp dernekleşen vatandaşlarımızla buluşmalarımızı, inşallah belediye başkanı olduğumuz dönemde de sıklaştırmamız lazım. Adalet çerçevesinde, hizmet odaklı ve ahlaklı belediyecilik şuuruyla, inançla yola çıktık. 31 Mart’ta inşallah hemşehrilerimizin desteğiyle şehrimiz için yeni bir dönem başlatacağız.”  dedi.