YRP Başkan Adayı Faruk Septioğlu Havalimanında Karşılandı

Yeniden Refah Partisi’nden Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterilen Faruk Septioğlu için Elazığ Havalimanı’nda karşılama töreni düzenlendi.

POLİTİKA 28.01.2024 17:00:00 0
YRP Başkan Adayı Faruk Septioğlu Havalimanında Karşılandı

31 Mart yerel seçimlerine yaklaşılırken geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayını açıklamıştı.

Yeniden Refah Partisi’nin Elazığ Belediye Başkan Adayı Ak Parti'den  23. ve 24. Dönemde Elazığ Milletvekili olan Faruk Septioğlu oldu.

Faruk Septioğlu’nun aday olarak gösterilmesinin ardından Elazığ’da vatandaşlar ve Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı tarafından Faruk Septioğlu için Elazığ Havalimanı’nda karşılama töreni düzenlendi.

Karşılaşama törenine Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Gül, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş,  Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, yerel seçim vurgusu yaptı. Ateş, “Sayın Belediye Başkanımız da Sayın vekilimiz de sizlere hizmet etmek için sabırsızlanıyor. Biz ne demiştik, inşallah öyle adayları belirleyeceğiz ki ilimizde beldemiz ve ilçelerimizde hüsnü kabul görecekler. Sözümüzü tuttuk ve tutmaya devam ediyoruz bundan sonra ki açıklayacağımız belediye başkan adaylarımıza da inşallah sizin istediğiniz şekilde adayları açıklayacağız. Adaylarımız halka hizmet, hakka hizmet anlayışıyla hareket edecekler” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Gül, yerel seçimin yeniden refah partisi için önemli olduğunu söyledi. Gül, “Her şeyden önce bu seçim bizim için Elazığ’ımız için çok önemli. 94 ruhuyla, aynı aşkla, aynı heyecanla aynı coşkuyla çalışarak gece gündüz demeden Yeniden Refah Partimizi ve Faruk Ağabeyimizi Elazığ’ın belediye başkanı yapacağız” dedi.

Halktan hiçbir zaman kopmadıklarını belirten Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Elâzığ’ın sorunlarına vakıf olduğunu ifade etti. Septioğlu “Elazığ’ın yiğitleri, Elazığ’ın mertleri, Elazığ’ın güzellikleri hepiniz şerefle başım gözüm üzerine gelmişsiniz. Biz halktan hiçbir zaman kopmadık. Elazığ, birlik beraberlik içinde Allah’ın izniyle sonuca gidecektir. Biz burada gerekli olan tüm hizmetleri elbette vereceğiz hepsine de vakıfız ama kısa kısa başlıklarla söylemek gerekirse 94 ruhunun canlandıracağız. Elazığ’ın Allah’ın izniyle refahın ışığını yakacağız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, havalimanındaki karşılamanın ardından konvoy ile şehir turu yaptı.