Vatandaşlar AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı'yı bağrına basıyor

Milletvekili Adayı Açıkkapı, seçim çalışmaları kapsamında, Arıcak ilçesi, Üçocak ve Bükardi beldelerini ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.

4.05.2023 19:00:00 0
Vatandaşlar AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı

AÇIKKAPI: “10 YATAKLI DEVLET HASTANESİ’NİN BU İLÇEYE BİZİM LİDERİMİZ KAZANDIRDI”

Açıkkapı, “Arıcak’la alakalı biliyorsunuz 105 kardeşimizin çalıştığı 10 yataklı devlet hastanesinin bu ilçeye bizim liderimiz kazandırdı, AK Parti kazandırdı. Burada bulunan siyasi kadrolar kazandırdı. Evet biz Arıcak’a 2 diyaliz ünitesini AK Parti ile getirdik, liderimizle birlikte getirdik onun bizlere vermiş olduğu güçle birlikte getirdik. Biz tabi Arıcak’ta modern bir öğrenmen evini yaparken AK Parti sayesinde liderimizin yol arkadaşlarına, bizlere, teşkilatlarımıza vermiş olduğu güç sayesinde öğrenmen evimizi buraya kazandırabildik. Tabi Arıcak’ta bizler hemen hemen tüm okullarımızın fiziki şartlarını da AK Parti sayesinde gerçekleştirebildik. Bizler yine Arıcak’a 16 derslikli İmam Hatip’i kazandırırken bunu da yine AK Parti ve AK Parti’nin kadroları sayesinde. Bizler Üçocak’ın, Erimli’nin, Bükardı 12 adet öğretmen lojmanını kazandırırken bunu AK Parti sayesinde liderimizin kadroları sayesinde kazandırabildik” dedi.

Açıkkapı, daha sonra İl Kadın Kolları tarafından Çayda Çıra Mahallesinde düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya geldi. Burada konuşan Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çekti.