TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan: “Elazığspor’u Yeniden Süper Lig’de Görmek İstiyoruz”

Protokol Dergisi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Avrupa Ödül töreninde yılın en iyi spor spikeri ödülünü alan TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan, Elazığ’da yeni yapılan stada süper ligin yakışacağını söyledi.

SPOR 26.04.2024 18:40:00 0
TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan: “Elazığspor’u Yeniden Süper Lig’de Görmek İstiyoruz”

Yıllarca Elazığspor’un maçlarını eski stattan anlattığını anımsatan Erdoğan Arıkan, çok büyük  maçların yaşandığını söyledi.

Elazığspor’u yeniden süper ligde görmek istediklerini belirten TRT’nin duayen spor spikeri Erdoğan Arıkan: “eski stadyumda çatıya çıkardık maçları anlatmak için hem çekim anlamında hem de anlatım anlamında iyi imkanlar yoktu. Bir maçta çatıya da çıkmamıza izin verilmedi çünkü çökme tehlikesi varmış. En geriye çıkarak tribünden maçı anlatmıştım. Şimdi öğrendiğim kadarıyla Elazığspor’da bir toparlanma var. Çok büyük maçlar yaşattı taraftarlarına, süper ligde oynadı ve çok güzel anılar bıraktı. O anıları tekrar yaşamaları Elazığlıların hakkıdır. İnşallah tekrar Elazığspor’u Süper Lig’de görürüz. Birde Elazığ’a yeni bir stad yapılmış hayırlı olsun artık o yeni stada da süper lig yakışır.” Dedi.

Diyarbakır radyosunda çalıştığı dönemde Elazığ’a çok geldiklerini ifade eden Erdoğan Arıkan, Elazığ’ın her zaman kalbinde olduğunu söyleyerek: “Elazığ’a bazen gezmeye geliyoruz. Özellikle seminerlerim oluyor bazen. Elazığ her zaman benim kalbimde çünkü ben TRT’ye ilk Diyarbakır Radyosu’nda başladım ve 3 sene çalıştım orada. Diyarbakır Radyosu’ndayken Elazığ en çok gidip geldiğimiz illerden birisiydi. Otobüsle gidip gelirken de Elazığ’dan hep gelip geçerdik. Buradan bütün Elazığlılara selamlarımı iletiyorum.” İfadelerini kullandı.