Tiffany & Tomato Bordospor Başkan Hüseyin Yardımcısı Dal, “Bütün Elazığ’ı ve Elazığlıları maça davet ediyorum”

Tiffany & Tomato Bordospor Kadın Voleybol Takımının Yönetimi, Teknik heyeti Windyhill Hotelde basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Hüseyin Dal, “Bütün Elazığ’ı ve Elazığlıları maça davet ediyorum.” dedi.

SPOR 24.01.2024 13:00:00 0
Tiffany & Tomato Bordospor Başkan Hüseyin Yardımcısı Dal, “Bütün Elazığ’ı ve Elazığlıları  maça davet ediyorum”

Tiffany & Tomato Bordospor Yönetimi, dün bir otelde kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi. Tiffany & Tomato Bordospor Başkan Yardımcısı Hüseyin Dal, Basın Sözcüsü Serdar Kara ve Teknik Direktör Ercan Sönmez değerlendirmelerde bulunarak Cumartesi saat 14.00’da Ahmet Aytar Spor Salonu’nda gerçekleşecek maçta bütün Elazığlıların desteğini istedi.

“Bütün halkımızı maça bekliyoruz”

Basının ilgisinin yüksek olduğu programda geldi. Tiffany & Tomato Bordospor Başkan Yardımcısı Hüseyin Dal, “ Basınımızın güzide temsilcileri ile bir arada olmaktan mutluyuz. Öncelikle 24 Ocak 2020’de hayatını kaybedenlere bir kez daha baş sağlığı ve yaralılara da geçmiş olsun diliyorum. Bu hafta Tiffany & Tomato Bordospor Kadın Voleybol Takımının 17. Maçını beraber izleyeceğiz. Buradan hepinizi maça davet ediyorum. Takımımıza destek verip, onları yalnız bırakmayalım. Bizim bu maçı almamız çok önemli. Bütün halkımız maçımıza gelsin, hepinizin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

“Başarılı bir kulübüz”

Tiffany & Tomato Bordospor Teknik Direktörü Ercan Sönmez, “Yeni bir kulübüz. 5 aylık bir sürecimiz var. Kulüp Başkanımız Sayın Soner Orhan, Yine Başkan Yardımcımız Hüseyin Dal, Vahap Erdem böyle bir kulübü Elazığ’a kazandırdı. Paydaşlarımızla büyüdü ve yönetimimize yeni isimler kazandırıldı. Taraftar desteği var ama kulüp tamamen ana sponsorumuz, diğer sponsorlar, kulüp Başkanı ve diğer yöneticilerimizin şahsi harcamaları ile bugüne kadar geldi.  Başarılı mıyız? Evet başarılıyız. Toplam altı galibiyet aldık. Yüksek bir bütçemiz yok. Haliyle kısıtlı oyuncu grubu arasından seçim yaptık. Çok zor müsabakalara çıktık. Bazı alabileceğimiz müsabakaları da talihsiz bir şekilde kaybettik. Şehrin dinamiklerinin, kulübe ve yönetime destek olmasını bekliyoruz. Ben başta kulüp başkanımız Soner Orhan olmak üzere bütün yönetim kurulu üyelerine ve ana sponsorumuz, Tiffany & Tomato’ Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yıldırım’a Elazığ’da böyle bir takımın var olması adına verdikleri mücadeleden dolayı ayrıca sağladıkları maddi ve manevi katkılardan dolayı bir kez daha Elazığ kamuoyu önünde de kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Cumartesi günü saat 14.00’da Ahmet Aytar Kapalı Spor Salonu’nda bütün Elazığ halkını takımımıza destek olmaya davet ediyorum”  dedi.

“Elazığ’a güzel bir takım kazandırıldı”

Tiffany & Tomato Bordospor Basın Sözcüsü Serdar Kara, “Yönetim Kurlumuz ve Tiffany & Tomato önderliğinde ve Harput Dibek’in ve windyhill hotelin Sahibi Hüseyin Dal’ın destekleri ile şehrimize ve bölgemize çok güzel bir takım kazandırıldı. Bu takım şehre kazandırılırken sevgili Ercan hocamın ve yönetim kurulunun mesaisi söz konusuydu. Ceplerindekileri harcayarak, bu şehre çok güzel bir takım kazandırıldı. Bu takım 1. Lig’te heyecanla insanları sahaya çekerek, bizleri de arkasından sürükledi. Biz her maçta çok heyecanlıyız. Hafta sonu çok kritik bir maçımız var. Bu kritik maça hem Elazığlıları hem de il dışında takımımıza gönül verenleri bekliyoruz. Maça gelmek isteyenler Elazığ’daki AVM’ler den ücretsiz bir şekilde bilet temin edebilir. Tribünden inerken biletinize kaşe bastırıp, Harput Dibek’in %50 indirim jestini de elde edeceksiniz. Amacımız 7’den 70’in herkesin desteğini almak. Voleybol Takımına emeği geçen herkese teşekkür ederim”  dedi.