Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler, Resmi Müracaatını Yaptı

28. Dönem Milletvekili seçimlerinde İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı Olan, Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler, resmi müracaatını yaptı.

POLİTİKA 24.03.2023 15:00:00 0
Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler, Resmi Müracaatını Yaptı

28. Dönem Milletvekili seçimlerinde İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili aday adayı olan Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler, il başkanlığına giderek, aday adaylığı başvurusunda bulundu.
İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, aday adayı Atikeler’e başarılar diledi.
İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler,  Elazığ’ın sorunlarını Ankara’da dile getiren vekillerden biri olacağım dedi. Atikeler, “28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde İyi Partimiz’den #Elazığ Milletvekili A. Adaylığı müracaatım için partimizdeyiz. Sayın Genel Başkanım Meral Akşener ile birlikte mecliste milletvekili olarak çalışmak istediğimi belirtiyor, vatandaşlarımın hayır dualarını ve desteklerini istiyorum. Ankara’da masaya yumruğunu vuran Elazığ’ın sorunlarını dile getiren, Elazığ’ın sorunları için canla başla çalışan vekil olacağımın sözünü veriyorum. Ben Elazığlı hemşerilerimin sorunlarını dinleyip çözüm üreten bir kardeşiniz olarak bununda İYİ Parti ile mümkün olacağına inanıyorum. Bu yüzden İYİ Parti’de başarılı çalışmalar yaparak hep birlikte ülkemizi düştüğü çukurdan kaldırmak için çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ediyorum.
Ramazan-ı Şerifimiz mübarek olsun.
Hanelerimiz sevgi ve iyilik dolsun.” dedi.