Prof. Dr. Erol Keleş pandeminin kahramanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş ve kurum yöneticileri tüm hizmet alanlarını ziyaret ederek çalışanlarının bayramlarını kutladı.

GÜNDEM 14.05.2021 22:15:00 0
Prof. Dr. Erol Keleş pandeminin kahramanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı

2020 Mart ayı itibarıyla ülkemizi etkileyen Covid-19 salgınında en ön safta mücadele eden sağlık çalışanları bu süreçte oldukça zorlu bir mücadelenin içinde yer aldılar.

Bu mücadelede her zaman çalışanların yanında olan Fethi Sekin şehir hastanesi yönetimi, Ramazan Bayramı dolayısıyla ailesi ve çocuklarından ayrı kalarak görevlerini yürüten sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş ve kurum yöneticileri tüm hizmet alanlarını ziyaret ederek çalışanlarının bayramlarını kutladı. 14 Mayıs Eczacılar Günü olması sebebiyle hastanenin eczacılarını da ayrıca ziyaret eden Başhekimi eczacıların bayramlarını ve Eczacılar Günü’nü kutladı.

Pandemi polikliniği ve yoğun bakım servislerini de ziyaret ederek burada çalışan arkadaşlara verdikleri başarılı mücadele için teşekkürlerini ileten Başhekim,  çalışanların bayramlarını kutlayarak kendilerine çikolata ikram etti.

Ameliyathanede görev yapan personellerle ameliyathane şartları gereği ameliyathane dış koridorunda bir araya gelen Başhekim Prof. Dr. Erol Keleş, kendileriyle bayramlaşarak bizzat çikolata ikram etti.

Ziyaret esnasında hastane acil servisine başvuran bir hastaya müdahale eden Başhekimimiz Prof. Dr. Erol Keleş hastaneye başvuran hastalarla da ayrıca ilgilenerek kendileriyle sohbet edip bayramlarını kutladı.