Prof. Dr. Bilal Çoban’ın Seçim İletişim Merkezi Açılışında 10 binlere seslendi

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban’ın Seçim İletişim Merkezi Açıldı.

POLİTİKA 26.03.2023 17:00:00 0
Prof. Dr. Bilal Çoban’ın Seçim İletişim Merkezi Açılışında 10 binlere seslendi

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban’ın Seçim İletişim Merkezi’nin açılış töreni yapıldı. Elazığ Valiliği Binası karşısında bulunan Seçim İletişim Merkezinin açılışına kalabalık bir topluluk katıldı.

Açılış töreninde konuşan MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Bilal Çoban, Elazığlılardan destek isteyerek: “bu şehirdeki herkesi ilgilendiren 100’lerce projeyle karşınıza geldim ve siyaset kurumundan destek istedim. İlgili bütün herkesten bana destek olmasını Elazığ’a destek olmasını çözümler bunlar diyerek madde madde sıralayarak sürekli gündeme getirmeye çalıştım problemlerimizi ve çözümler noktasında sürekli dik durdum. Ama güçsüzüz sesimiz duyulmuyor nefesimiz maalesef azaldı. Bana destek verin biz bu şehri değil ülkeyi parmağımızla yönetiriz. Biz varız.” Dedi.

Elazığ’ın sorunlarına hakim olduğunu dile getiren MHP Milletvekili Aday Adayı Çoban, kendisine oy veren hiç kimseyi pişman etmeyeceğini söyleyerek: “2023 14 Mayıs Allah nasip ederse MHP ile birlikte bize güç vereceksiniz. Bu gücü hoyratça kullanmam merak etmeyin. 1 elim kırılaydı dedirtmem. 2 nereden verdim dedirtmem. 3 nerede bu vekil dedirtmem. 4 nasıl ulaşacağız dedirtmem. 5 sesimizi duyuyor mu dedirtmem. 6 alışkanlıklarınızı bıraktırtmam o gün sofranızdaydım yarın da 15 Mayıs’ta da sizlerle yürüyeceğiz.” ifadelerini kullandı.