OSB, İŞKUR ve Fırat Üniversitesi Arasında Protokol İmzalandı

OSB Başkanı Öztürk; “İnovasyon Merkezimizin kapılarını geçen sene olduğu gibi bu yılda Teknofeste katılacak olan kardeşlerimize sonuna kadar açtık ve her türlü desteği vereceğiz, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

EKONOMİ 16.04.2021 12:30:00 0
OSB, İŞKUR ve Fırat Üniversitesi Arasında Protokol İmzalandı

Elazığ OSB Tasarım ve İnovasyon Merkezinde Teknofest 2021 Orta ve Yüksek İrtifada katılım sağlayacak olan 25 kursiyer için Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı, Fırat Üniversitesi ve İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından imzalanan tören ile kursiyer harçlık ödemesi yapılacak.

Yapılan törene Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, İŞKUR İl Müdürü Abdullah Balcı, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri İzzet Özen, İhsan Güler, OSB Bölge Müdürü Mehmet Yaşar Demirel ve Kursiyerler katıldı. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk yapmış olduğu değerlendirmede şunları söyledi.

Öztürk; “İnovasyon Merkezimizin kapılarını geçen sene olduğu gibi bu yılda Teknofeste katılacak olan kardeşlerimize sonuna kadar açtık ve her türlü desteği vereceğiz, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi. F.Ü Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ta yaptığı değerlendirme “ OSB Yönetimine böyle bir İnovasyon merkezini Üniversitemizin kullanması için vermiş desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz”  dedi.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık yapmış olduğu konuşmasında “OSB’de neler yapılıyor diye sorulduğunda, gelip görsünler Elazığ OSB Roket yapıldığını, ayrıca Elazığ OSB İnovasyon Merkezinin yapılıp Fırat Üniversitesi öğrencilerinin kullanımına sunulmasına imkanı sağlayan OSB Yönetimine çok teşekkür ederiz” dedi. Ayrıca programın sonun Elazığ Valisi Erkaya Yırık öğrencilere birer adet kitap hediye etti.