ORMAN MÜHENDİSİ KIRAÇLI "CİDDİ KAZANÇLAR ELDE EDİLEBİLİR"

Orman Mühendisi ve Pardus Ormancılık şirket sahibi Furkan Kıraçlı, 2015 yılından beri Elazığ'da faaliyette olduklarını ve herkesin faydalanabileceği özel projeleri Ayışığı Gazetesiyle paylaştı.

9.03.2022 23:46:00 0
ORMAN MÜHENDİSİ KIRAÇLI

Orman Mühendisi Kıraçlı, mesleği ve Elazığ'daki faaliyetleri hakkında yaptığı açıklamada, devlet destekli çalışmalarla insanların nasıl faydalanabileceğinden bahsetti.

Mühendis Kıraçlı, yaptığı açıklamada: "Orman Bölge Müdürlüğü ile diğer kurum ve vatandaş arasındaki aracı biziz. İlgili harita ve dosyaları düzenleyip, kuruma bildirerek, vatandaşın orman arazileri üzerinden izin alması veya herhangi bir faaliyette destek alabilmeleri için aracı oluyoruz. Elazığ'daki vatandaş %25 ve %65 hibeden faydalanıyor. Bir proje oluşturuluyor. Proje onaylanırsa, vatandaşın bu yatırımında tüm masrafları karşılanıyor. Şimdiye kadar 5000 dekar alanda 200.000 badem fidanı toprak ile buluşturan özel ağaçlandırma projeleri yapıldı. İmkanı olan vatandaş, bu projelerden birine dahil olarak ciddi kazançlar elde edebilir." dedi.