MÜSİAD’da DSİ Faaliyetleri Görüşüldü

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, dost meclisi toplantısında bu hafta; su sıkıntılarının yaşanması ve su kullanımının önemi ile ilgili üyelere bilgilendirmelerde bulunuldu.

EKONOMİ 22.06.2022 15:00:00 0
MÜSİAD’da DSİ Faaliyetleri Görüşüldü

MÜSİAD’ın Dost Meclisi Toplantıları devam ediyor. Meclisin dost meclisinden bu hafta Küresel Anlamda Etkisini Göstermekte Olan Su Sıkıntılarının Yaşanması Ve Su Kullanımının Önemi İle Alakalı Üyelere Bilgilendirmelerde Bulunuldu. Toplantı TEİAŞ 13.Bölge Müdürü Ahmet Saraç’ın ev sahipliğinde, DSİ 9.Bölge Müdürü Mahmut Dündar ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Peker’in katılımı ile gerçekleşti.

MÜSİAD üyelerine, öncelikle kurumu hakkında bilgilendirmelerde bulunan, DSİ 9.Bölge Müdürü Mahmut Dündar, kurumunun yapısı, çalışma alanları, yapılan faaliyetler, il için planlanan projeler ve ilin sulama stratejisi ile alakalı gerekli bilgilendirmelerde bulundu.

MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan; " Dost Meclisi toplantılarımızın bu haftaki konuğu değerli DSİ 9. Bölge Müdürü Sayın Mahmut Dündar Bey oldu. Kendisine davetimize icabet edip, vermiş olduğu bilgiler için ve TEİAŞ 13.Bölge Müdürü Sayın Ahmet Saraç Beyefendi’ye de ev sahipliğinden ötürü teşekkür ederim dedi.

Toplantı soru cevap kısmı ile devam etti.