MÜSİAD ELAZIĞ ŞUBE BAŞKANI TEKİN GÜRKAN, "ÇALIŞMA VE PROJELERİNİ ANLATTI"

Müsiad Elazığ Şubesi Başkanı Tekin Gürkan, Üyeleri ile birlikte bir araya geldiği toplantıda çalışmaları ve projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu

EKONOMİ 25.12.2021 14:59:00 0
MÜSİAD ELAZIĞ ŞUBE BAŞKANI TEKİN GÜRKAN,

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, “ Elazığ Milletvekilimiz Metin Bulut ile birlikte Kovancılar ilçemizdeki kaz üretim tesisini ziyaret ettik. Şehrimizdeki önemli üretim merkezlerinden birini görmenin heyecanını yaşadık. Elazığ valisi olarak atanan Sayın  Ömer Toraman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bu ziyarette sayın valimize hem derneğimizin gerçekleştirdiği faaliyetleri hem de şehrimizin ekonomi durumu hakkında değerlendirmeler yaptık.” dedi. 
Şehre katma değer katacak projeler hazırladıklarının altını çizen Başkan Gürkan, projelerini üyelerine ve kamuoyuna anlattı.

TURİZM ALIŞKANLIKLARIMIZ DEĞİŞTİ
MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, “ Geçen süreçte şehrimize katma değer sağlayacak, ekonomimize güç katacak ve bizler içinde çok değeli olan 3 proje ile ilgili ciddi çalışmalar gerçekleştirdik. Kamuoyunda da çok büyük destek gördüğümüz  projelerden biri hem genel merkezimizin hem de bizlerin çok önemsediği karavan park projesiydi. 2020 yılında dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan covid-19 salgını nedeni ile turizm alışkanlıklarımızda ciddi anlamda değişiklikler yaşandı.” dedi.  

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ÜRETİCİLERİNİN ORGANİZE SANAYİ SİTELERİNE RAHAT GEÇİŞ YAPABİLMELERİNİ SAĞLAMAYA ÇALIŞACAĞIZ 

Başkan Tekin Gürkan, Orta ölçekli sanayi siteleri projesinde yer sorununu çözmek için çalışmaların devam ettiğini, projenin küçük esnafın organize sanayi bölgesine geçişi kolaylaştıracağını söyledi. 
MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, “ Ülkemizde ve ilimizde hedeflenen sanayi üretimine ulaşılabilmesi için öncelikle yapılması gereken mekânsal düzenlemeler. Bu bağlamda Müsiad olarak üretim alanları ve imkanları kısıtlı olan küçük sanayi sitesi üreticilerinin organize sanayi sitelerine rahat geçiş yapabilmelerini bu proje ile sağlamaya çalışacağız.” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ekonomideki yeni yol haritasıyla ilgili de açıklama yapan Gürkan, piyasaların rahatladığını, ürünlerde indirim beklediklerini söyledi.