Milletvekili Zülfü Demirbağ'dan Ayışığı Gazetesine Ziyaret

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Ayışığı Gazetesini ziyaret etti. Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran'ı ziyaret eden Demirbağ, gündem ile ilgili açıklamalarda bulundu.

POLİTİKA 18.04.2023 15:00:00 0
Milletvekili Zülfü Demirbağ

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Ayışığı Gazetesini ziyaret etti. Milletvekili Demirbağ'ı Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran ve Elazığ Gastronomi Derneği Başkanı Harun Seyran Karşıladı.  Ziyarette Demirbağ, gündem ile ilgili açıklamalar yaptı.

Milletvekili Demirbağ yaptığı açıklamada, “Milletvekilliği dönemimde Ayışığı medya hep yanımdaydı. Milletvekilliği bir ay sonra bitecek. Depremden dolayı çok geçmiş olsun,  yeni büronuzda hayırlı olsun.  Mehtap Hanım ve çalışanlarına başarılar diliyorum. Veda ziyareti değil vefasızlık etmeyelim dedik. Elazığ ile bağımızı koparmayacağız. Geldiğimiz zaman da yine ziyaretlerimiz devam edecek.” dedi.

Demirbağ, “Seçimlere çok az bir süre kaldı. İnşallah Cumhurbaşkanımız yüzde 52-53 civarında bir oy alarak ülkemizin başında olmaya devam edecek. Milletvekili arkadaşlarımız da bir nöbet değişikliği oldu.3 dönem kuralına bizde dahil edilince aday olmadık. Mevcut arkadaşlarımız oldu. Onlara da başarılar diliyorum. Allah, Elazığ için hayırlısını versin inşallah” dedi.

 Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran, “Elazığ için çok hizmetleriniz oldu. İnşallah sizi daha farklı daha iyi makamlarda görürüz. Emekleriniz için çok teşekkür ederiz. Nazik ziyaretiniz bizi ziyadesiyle çok mutlu etti. Sağolun varolun.” dedi.