Milletvekili Nazırlı Karakoçan’da Vatandaşlar İle Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı kent genelinde ziyaretlerini sürdürüyor. Milletvekili Nazırlı #elazigicinnobetteyim programı kapsamında Karakoçan’da vatandaşlar ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

POLİTİKA 12.08.2023 22:50:00 0
Milletvekili Nazırlı Karakoçan’da Vatandaşlar İle Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı yürüttüğü #elazigicinnobetteyim programı kapsamında Karakoçan ilçesindeydi. Nazırlı, Karakoçan Halk Minibüsü ile ilçeye kadar vatandaşlarla birlikte seyahat etti.

Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Karakoçan ilçesinde Coğrafi İşaretli ürün olan Elazığ Geven Balı hasadının yapıldığı Keklik Köyü’nün yaylasına gitti.

Nazırlı, Karakoçanda vatandaşlarla da bir araya geldi, Burada Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Nazırlı İlgili birimlerle talepleri not aldı.

Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı "Bu hafta Karakoçandayız biz vatandaşlarımızla sadece seçim süreçlerinde bir araya gelen bir siyasi anlayışına sahip değiliz. Önümüzde ki 5 yıl boyunca nöbetlerimiz devam edecektir. Tek gayemiz sizlere ve şehrimize hizmet edip sıkıntılara çözüm üretmektir. " dedi.