Milletvekili Nazırlı, Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Elazığ’da faaliyet gösteren basın mensupları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

POLİTİKA 2.12.2023 14:00:00 0

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ’da faaliyet gösteren basın mensupları ile bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya Elazığ’da görev yapan yazılı ve görsel basın mensuplarının yanı sıra kurum müdürleri de katıldı.

İstişare toplantısında konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, İsrail’in Filistin’de yaptığı zulmü kınayarak, en kısa sürede saldırılarını durdurması çağrısında bulundu.

Nazırlı, Elazığ için var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek: “bu toplantının yapılmasındaki maksatlardan birisi gerçekten Elazığ’ın sahipsiz olmadığını sizlere tekrar ifade etmek. Bu söylem dikkat ederseniz seçimlerden bu yana azalmaya başladı. lakin aslında Elazığ önceden sahipsizdi şimdi mi sahipli? Hayır. Elazığ’ın hep bir sahibi vardı öncelikle vatandaşlarımız ondan sonra da benim kıymetli çalışma arkadaşlarım. Burada birlikte çalıştığımız müdürlerimiz gece gündüz demeden varını yoğunu ortaya koyarak memleketin kalkınması için gayret ediyorlar. Depremden aldığımız yaraların bir an önce kapanması için gece gündüz gayret ediyorlar. Buna Elazığ’ın vekili olarak ben şahidim. Ne zaman telefon açsak gece 12,1 cumartesi, Pazar demeden idarecilerimiz şehrin sorunlarıyla of demeden ilgileniyorlar.” Dedi.