Milletvekili Mahmut Nazırlı Elazığ'da halkla iç içe

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ'da ki programlarını sürdürüyor. Nazırlı, programı kapsamında Elazığ'da bir proje imam hatip okulunu ziyaret etti.

POLİTİKA 1.12.2023 17:00:00 0
Milletvekili Mahmut Nazırlı Elazığ

Okul yönetimini, öğretmenleri ve çalışanları selamlayıp, çalışmalarında kolaylıklar dileyen Nazırlı, öğrencilerle bir araya geldi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Proje İmam Hatip Okulunun öğrencileriyle bir araya gelerek öğrencilerin Filistin konulu sorularına cevap verdi, talep ve önerilerini dinledi.  Nazırlı daha sonra öğrencilerin İlahi dinletisini dinledi.

Nazırlı okul yönetimine, öğretmenlere, çalışanlara ve öğrencilere teşekkür ederek okuldan ayrıldı.

Milletvekili Nazırlı tarafından yürütülen #ElazığİçinNöbetteyim etkinliği kapsamında bu hafta ki nöbet yeri İzzetpaşa Mahallesi'ydi. AK Parti Elazığ Milletvekili Nazırlı temasları doğrultusunda  İzzetpaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşarak vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Öğrencilerin kütüphanenin erken kapatılmasını şikayet etmeleri üzerine Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile irtibata geçip öğrencileri Şahin Şerifoğulları ile görüştüren Nazırlı Kütüphanelerin kapatılma saatlerini saat 22.00'a çektiklerini iletti.

Öğrenciler Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlıya teşekkür etti.