Milletvekili Keleş’in Girişimiyle, Eksik Olan Mahallelere Yeni Atm’ler Yerleştiriliyor

Elazığ’da Milletvekili Erol Keleş’in görüşmeleri neticesinde ATM eksik olan bir çok mahalleye Ziraat Bankası ATM’leri yerleştirilmeye başlandı.

POLİTİKA 24.04.2024 17:00:00 0
Milletvekili Keleş’in Girişimiyle, Eksik Olan Mahallelere Yeni Atm’ler Yerleştiriliyor

Elazığ’ın Cumhuriyet Mahallesi başta olmak üzere bazı bölgelerde yaşanan ATM eksikliği dolayısıyla AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş Ziraat Bankası Bölge Müdürlüğü ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonucunda Milletvekili Erol Keleş’in girişimi sonuç verdi ve Cumhuriyet Mahallesi Vedat Dalokay Caddesi başta olmak üzere eksik olan bir çok bölgeye Ziraat Bankası ATM’leri yerleştirilmeye başlandı.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fethi Ayaz, mahalleye konulan ATM’den dolayı AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş’e ve Ziraat Bankası bölge müdürüne teşekkür etti.

Muhtar Ayaz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet mah. Vedat Dalokay CD Yeşilkent camii bahçesi yan tarafına kurulan ATM cihazı yakın zamanda hizmet vermeye başlayacaktır. Desteklerinden dolayı Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Erol Keleş Hocama ve Ziraat Bankası Bölge müdürüne Teşekkür ederim” dedi.