Milletvekili Gürsel Erol’dan Elazığlılara Mektup

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığlı vatandaşlara bir mektup yazarak 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.

POLİTİKA 26.03.2024 19:00:00 0
Milletvekili Gürsel Erol’dan Elazığlılara Mektup

31 Mart Yerel seçimlerine az bir süre kala CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığlı vatandaşlara bir mektup yazarak yerel seçimler için destek istedi. Yazdığı Mektupta CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışına değinen Milletvekili Erol, kendilerinin diğer adaylardan nasıl ayrıştığına dair vatandaşlar bilgilendirmelerde bulundu.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol CHP’nin Elazığ’da neden Belediye Başkanlığı kazanması gerektiğine dair açıklamalarda bulundu.

Erol mektubunda şunları kaydetti:

“Bizim avantajımız şu: Elazığ’a hizmet etmek anlamında herkesin bir projesi olabilir ama onlar borçlanarak biz hibe ile yapacağız. Kendi bütçemizi de emeklilerimize, sosyal projelerimize, daha doğru yatırımlara aktaracağız. Elazığ’da gerçek alternatif biziz. Elazığ’da CHP’li bir belediye olursa Türkiye’deki tüm imkanları buraya seferber ettiririz. Elazığ’da borçlanmadan hizmet yapacağız. Borçlanarak herkes her şeyi yapar. Bu seçimde görüyoruz ki hem sosyal belediyecilik projeleri hem de alt ve üstyapı ile ilgili projeler birbirine karıştı. Mesela halk ekmek fabrikasının kurulmasıyla ilgili her aday bir söylem geliştirdi. Kim kazanırsa kazansın Elazığ’da bir halk ekmek fabrikası kurulacak olması vatandaşın yararına bir durum. Biz ise mesela İstanbul Büyükşehir Belediye’sine yaptırarak hem hizmet kazandıracağız hem de belediyeyi borçlandırmamış olacağız. Aradaki fark bu. Kim ne derse desin Elazığ’da biz ikinci partiyiz. Ben sokağı da görüyorum, anket sonuçlarına da bakıyorum, 2023 seçim sonuçlarını da biliyorum. Biz ikinci partiyiz. Bugünkü yönetimden rahatsızsanız ve değişim istiyorsanız tek adres CHP’dir. Aradaki makas daraldı, farkı kapatabiliyoruz. Bize Yeniden Refah Partisi’nden, ülkücü kesimlerden, muhafazakarlardan gelecek oylarla bu farkı kapatabiliyoruz. Bu doğrultuda değişim isteyenler bize destek verirse Elazığ’da Ak Parti’nin elinden belediyeyi alıp sosyal belediyeciliği getirebiliriz. Milletvekilliğimizde mahcup olmadığımız gibi belediyede de mahcup olmayacağız”