Milletvekili Erol’dan Gazilere ve Şehit Yakınlarına Vefa

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol tarafından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şubesi Üyeleri ve yakınlarına iki günlük Pertek ve Keban gezi turu düzenledi.

POLİTİKA 12.08.2023 22:39:00 0
Milletvekili Erol’dan Gazilere ve Şehit Yakınlarına Vefa

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Pertek Belediyesi gaziler ve şehit yakınları için feribot turu düzenledi. Gaziler ve şehit aileleri, iki ayrı günde düzenlenen feribot turunda Pertek, ovacık Tunceli ve Keban’ı gezme imkânı buldu. CHP Milletvekili Erol tarafından düzenlenen geziye Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Mehmet Namık Bulut, gaziler ve aileleri katıldı.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Gazilere ve ailelerine moral olması maksadıyla gezi düzenlediklerini söyleyerek: “Bugün bizim için anlamlı bir gün. Kıbrıs gazilerimiz ve ailelerimizi hem Pertek Belediyesi’nin katkılarıyla hem de bizlerin katkısıyla bir tur gezisi düzenledik. Ben her seferinde şehitlerimizin anıldığı dönemlerde ve resmi bayramlarda gaziler derneğimizi ziyaret ederek başkanımızla hasret giderdik onların böyle bir talebi olmuştu bugün bunu yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bir değişiklik olsun bir moral olsun diye Pertek, Ovacık ve Tunceli seferi yaptık. Bütün gazilerimizi saygıyla anıyorum o gün hepiniz birer delikanlıydınız ama bugün hepiniz bugün bizlerin babası, dedemizsiniz başımızın üstünde yeriniz var.” dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Namık Bulut, düzenlenen programdan dolayı Milletvekili Gürsel Erol’a teşekkür etti.