Milletvekili Erol ve Başkan Adayı Av. Duran, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlar ile bir araya geldi.

POLİTİKA 30.03.2024 18:00:00 0
Milletvekili Erol ve Başkan Adayı Av. Duran, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Haberi Sesli Oku

31 Mart Yerel Seçimlerine saatler kala CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Erol bu kez CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlar ile bir araya geldi

Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara seslenen CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Coşkun Çağlar Duran, Seçimleri kazanmaları halinde Elazığ’ı liyakatli kadrolarla ve sosyal belediyecilik anlayışı ile yöneteceklerini ifade etti. Duran, “Her belediye başkanının projelerinde açıkladığı kaldırım, bina benzeri projelerin çok gerçekçi olmadığını gördük. Bu şehrin ihtiyaç olduğunun bu şehrin beklediğinin acilen sosyal belediyecilik olduğunu gördük ve ilk günden beri bu şehirde bir değişim dedik sosyal belediyecilik dedik. Bizler yarın hepimiz sandık başına gideceğiz, oy kullanmaya gideceğiz. Oy kullanırken lütfen şunu aklınızdan çıkarmayın bu şehrin 5 yılını değil bu şehrin 15-30-50 yılını hesaplayacak buna göre projeler üretecek projelerin gerektiğini hepimiz görüyoruz lütfen elinizi vicdanınıza koyun bu şehirde değişime bu şehirde sosyal belediyecilik anlayışına hep beraber kucak açalım. Biz bu belediyeyi yarından sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediyesi yapacağız bu şehirde istenen, beklenen teknikle uzman kişilerle yönetilecek sosyal belediyecilik anlayışını bu şehre kazandıracağız. Kazanacağız inanın, geliyoruz” dedi.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile Elazığ’ı baştan aşağıya değiştirmek için Belediye’ye talip olduklarını kaydetti. Erol, “Şimdi biz Elazığ’a yeni bir anlayışı getireceğiz. Bakın burada herhangi bir partinin değişikliği belediye başkan adayının değişikliği yalnızca Ahmet’in gidip Mehmet’in gelmesidir. Ama Elazığ’da gerçek bir değişim istiyorsanız doğru adres Cumhuriyet Halk Partisi’dir bunu bilin. Çünü yalnızca belediye başkanının değişmesi önemli değil aynı zamanda o belediye başkanının yönetim anlayışının değişmesi lazım, belediyecilik anlayışının değişmesi lazım. Biz ne diyoruz sosyal belediyecilik. Nedir sosyal belediyecilik insan odaklı, çevre duyarlılığı olan, belediye bütçesini ona buna peşkeş çeken değil halkına harcayan, halkı için kullanan bir belediyecilik anlayışı. Bunu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş gerçekleştirdi bütün emeklilerimize belediye bütçesinden her ay 2 bin TL sosyal denge pirimi vereceğiz, ananızın ak sütü gibi helal olsun” dedi.

Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’ı baştan aşağı değiştirmek için CHP’li büyükşehir belediyeleri ile kardeş belediye olacaklarını söyleyerek vatandaşlardan önümüzdeki beş yıl için Coşkun Çağlar Duran için emanet oy istediklerini kaydetti. Erol, “2020 yılında Elazığ’da bir deprem yaşadık yalnızca İstanbul Belediyesi’nin Elazığ’a yaptığı okul 600 milyon. Borçlandı mı hayır hibe alarak yaptı. Biz belediyeyi borçlandırarak değil Avrupa Birliği hibeleriyle bizim bütün belediyelerimizin buraya getireceği hibe katkılarla yöneteceğiz belediyenin bütçesini de size kullanacağız. Ne yapacağız emekliye vereceğiz, anneler çocuklarının daha iyi eğitim alması için kreşler açacağız, aş evi kuracağız, fakir fukaramız ucuz ekmek yesin diye halk ekmek fabrikasını kuracağız ve bu şehri ayağa kaldıracağız ve bu şehir eskiden odluğu gibi Doğunun Paris’i olacak. Bize inanın, güvenin. Bu meydanda bulunan herkese bizi dinleyen sesimizin gittiği her yerdeki hemşehrilerime sesleniyorum sizden Allah rızası için bir dönem bize emaneten oy verin.  Bizi deneyin bize oy verin biz fakir fukaranın hakkını nasıl koruyacağımıza, size hizmeti nasıl getireceğimizi göreceksiniz. Başaramadık mı ne bana ne Çağlar’a selam vermeyin bizi adam yerine bile koymayın çünkü ben biliyorum ki biz size mahcup olmadık size de asla mahcup olmadık, başaracağız” ifadelerini kullandı.