MHP Milletvekili Adayı Işıkver: “Kamu-Sen Üyelerinin Mağduriyetine Seyirci Kalmayacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Semih Işıkver seçim çalışmalarına devam ediyor.

POLİTİKA 11.05.2023 12:00:00 0
MHP Milletvekili Adayı Işıkver: “Kamu-Sen Üyelerinin Mağduriyetine Seyirci Kalmayacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra Milletvekili adayı Semih Işıkver 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimler öncesinde ziyaretlerine devam ediyor.

Milletvekili adayı Semih Işıkver bu kapsamda Kamu-Sen Üyeleri ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Işıkver burada yaptığı konuşmada, “Kamu-Sen Üyelerimizin her seçim öncesinde yaşamış oldukları mobing ve çeşitli baskılar neticesinde maalesef ki TBMM çatısı altında kendilerini temsil edecek, sorunlarını haykıracak, uğramış oldukları haksızlıklara dur diyecek, mülakatı değil liyakati esas alacak bir sürece destek olacak bir temsilciyi seçme şansını bulamadılar. Ancak tüm yaşananlara rağmen, dik duruşlarından asla taviz vermeden hep sahipsiz ve halkları yenilerek bugünlere geldiler. Seçim süreci kapsamında bugüne kadar bir çok kez biraraya gelme imkanımız oldu. Ancak bugün çok daha kapsamlı çok daha geniş bir katılımla bir aradayız. Çok şükür ki, salon dopdolu, dipdiri ve 14 mayıs sonrası için şehrimizin ve camianın temsili noktasında kararlıdır. Bu kararlılık önümüzdeki 5 yıllık süreçte sahipsizlik ve çaresizliğin değil Kamu-Sen üyelerinin hak ettiği yerlere geleceği bir dönem inşallah olacaktır. Çünkü Kamu-Sen Üyeleri bunu fazlasıyla hak eden bir camiadır. Tüm sendikal faaliyetlerin üzerinde, bugün Türkiye’de bir affet olduğunda, Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı bütün tehditlere karşı, vatan, millet ve mukaddesatımıza yapılan saldırılarda Kamu-Sen Üyelerinin nasıl pozisyon aldığını bu Ülkede herkes biliyor. Kamu-Senin asil üyeleri uğramış oldukları tüm haksızlıklara rağmen işte bu asil duruşu göstermiş bir kitledir. Bu nedenle Ülkemizde sizlere layık görülecek her görev ve sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğinizde zerre şüphe yoktur. Ben bu duygu ve düşüncelerle, 14 Mayıs sonrası için Kamu-Sen Üyelerinin kararlı iradesiyle Elazığ’da yeni bir dönemin başlayacağından zerre şüphe duymamaktayım. Gösterdiğiniz çabalar ve gayretleriniz için teşekkür ediyor, en derin saygılarımı sunuyorum” dedi.

MHP Milletvekili Adayı Semih Işıkver öte yandan Hürriyet ve Gazi caddesindeki esnafları ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşların sorun ile taleplerini dinleyen Işıkver, destek istedi.

Işıkver ve beraberindekiler ayrıca Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret etti.

ETSO Başkanı İdris Alan ile görüşen Işıkver, karşılıklıklı fikir alışverişinde bulundu.

ALAN: “İLİN SORUN VE PROBLEMLERİNİ ORTAK PENCEREDEN GÖREBİLİYORUZ”

ETSO Başkanı İdris Alan, Elazığ ekonomisi için atılması gereken adımlarla ilgili yayınladıkları manifestoya destek verenlere teşekkür etti. Alan, “Biz çıkmış olduğu bu yolda diğer adaylar gibi kendisini de başarılar diliyoruz fakat bizi burada mutlu eden önemli bir konu var biz takdir ederseniz ilin sorun ve problemleriyle ilgili bir manifesto yayımladık bu manifestoda 13 tane projemiz vardı. Eş zamanlı olarak Semih Işıkver başkanımda 23 proje açıkladı bu 23 projenin içerisinde bizim 13 tane projemizde var bu ne demek ilin sorun ve problemlerini ortak pencereden görebiliyoruz bu bizi ziyadesiyle mutlu etti Semih Başkan’da bunun taahhütünü verdi” dedi.

IŞIKVER: “14 MAYIS’TAKİ SEÇİMLERDEN SONRADA BERABER ÇALIŞACAĞIMIZ”

Milletvekili Adayı Semih Işıkver’de ETSO tarafından açıklanan manifestonun önemli olduğunu belirti. Işıkver, “Tabiki sizin de bu noktada şehirde bizimle aynı kaygıları paylaşıyor olmanız bu hususta yapmış olduğunuz manifesto açıklaması bizim için çok kıymetliydi. Çünkü problemleri kavrama noktasında aslında şehrin bütün paydaşlarının aynı noktada bir inisiyatif geliştirdiğini sizin 13 madde olarak açıkladığınız manifestonun da bizim 23 madde olarak açıklayacağımız proje lansman toplantımızla birlikte kamuoyuyla tam manasıyla paylaşacağımız bu proje kitapçığının içinde yer alması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Yine aynı hedefe odaklanma noktasında şehri problemlerini algılama noktasında aynen beşeri ve içtimai iş dünyasıyla ilgili Elazığ ile ilgili bir inisiyatif geliştirirken de seçimden sonraki süreçte de Milliyetçi hareket Partisi döneminin başlayacağına inandığımız 14 Mayıs’taki seçimlerden sonrada beraber çalışacağımızın yine şehrin problemlerini ortadan kaldırma noktasında ki kronikleşmesinde siyaset kurumun aciz kalmasından dolayı olduğunu bildiğimiz bu kronik problemlerin ortadan kaldırılması noktasında da sizlere büyük iş düştüğünü biliyoruz” dedi.