MHP Elazığ Milletvekili Adayı Hakan Kuzu’dan ve Vedat Demirbağ’dan Ayışığı Gazetesine ziyaret

MHP Milletvekili adayı Hakan Kuzu, Türk Ziraat Mühendisleri Birliği Elazığ il Temsilcisi Vedat Demirbağ Ayışığı Gazetemizi ziyaret ettiler.

POLİTİKA 3.05.2023 13:00:00 0
MHP Elazığ Milletvekili Adayı Hakan Kuzu’dan ve Vedat Demirbağ’dan Ayışığı Gazetesine ziyaret

Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili adayı Hakan Kuzu ve Türk Ziraat Mühendisleri Birliği Elazığ il Temsilcisi Vedat Demirbağ’ı Mehtap Özer Seyran karşıladı.

Elazığ 2023 seçimlerini merakla beklerken, Cumhur İttifakı üyesi Milliyetçi Hareket Partisi'nin Elazığ Milletvekili Adayı Hakan Kuzu, Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran'a dikkat çeken bir açıklama yaptı.

MHP Milletvekili Adayı Hakan Kuzu, "Elazığ'da MHP zamanı. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Elazığ’da 1. Partiyiz. Bizim önceliğimiz Cumhur İttifakımızın, Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan birinci turda kazanmasıdır.  Biz  Elazığ'da potansiyel anlamında 1. partiyiz. Bizim bu seçimlerdeki oy hedefimiz 100 binin üzerinde bir oydur. Tabii vatandaşımız daha yüksek oy verirse bundan çok mutlu oluruz. Bizim il başkanımızın ve bize verilen talimat doğrultusunda 1. Yaptığımız şey Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçilmesini sağlamak. 2. Hedefimiz ise Milliyetçi Hareket Partisi’ni Elazığ’da 1. Parti yapabilmek. Rabbim seçilmemi kısmet ederse kendim, etmezse üst sıralarda olanlara sizin her sorununuzu iletmekte, çözülmesinde elimden geleni yapmakta söz veriyorum." dedi.
Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran, “ Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim. Milliyetçi Hareket Partisinin misyonu ülkemiz içinde Elazığ içinde çok önemli. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde girmiş olduğunuz yolda başarılar dilerim.” dedi.