Memur Sen Kadınlar Komisyonu Teşkilat Buluşması Gerçekleştirildi

Memur Sen Elazığ 2022 Kadınlar Komisyonu Teşkilat Buluşması’na, Memur Sen Genel Merkezi Kadınlar Komisyonu Başkanı Sıdıka Aydın da katıldı

GÜNDEM 15.05.2022 16:44:00 0
Memur Sen Kadınlar Komisyonu Teşkilat Buluşması Gerçekleştirildi

Memur Sen Elazığ 2022 Kadınlar Komisyonu Teşkilat Buluşması gerçekleştirildi. Etkinliğe, Memur Sen Genel Merkezi Kadınlar Komisyonu Başkanı Sıdıka Aydın, Memur Sen il temsilcileri ve şube başkanları, Memur Sen kadın komisyonu üyeleri katıldı.Memur Sen Elazığ Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Semra Özdemir, cinsiyetçi ve ötekileştirici bir anlayışa karşı olduklarını kaydetti.
Memur Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, son yıllarda Türkiye’de kadın istihdamının arttığını vurgulayarak; “çalışma hayatındaki bu oranlar maalesef bizim sendikal örgütlenme açısından aynı oranda yansımıyor. O yüzden bunun teşkilatlarda görev alma açısından özellikle bizim kongre sürecimiz yaklaşıyor sizlerden destek bekliyoruz. Bu oranı temsiliyete de yansıtmamız gerekiyor.” dedi.
Memur Sen Genel Merkezi Kadınlar Komisyonu Başkanı Sıdıka Aydın, Elazığ’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Elazığ’a 3. Gelişimiz diğer iller bize kızıyor ama Elazığ’ı seviyoruz. Biz kamuda kıyafet özgürlüğü için 12 milyon 300 bin imzayı toplayan bir örgüt ancak Diyarbakırlı annelerin çığlığını duyurabildi. Dün darbelere geçit yok diye meydana dökülenler ancak Suriye zindanlarındaki kadınlar için meşaleli yürüyüşler yapabildi. Dün yaptıklarımız nasıl ki bugünün rehberi olduysa bugün yapacaklarımız da yarının istikameti olacaktır.” Dedi.
Teşkilat buluşmasında, sinevizyon gösterisi de gerçekleştirildi.