Krizi Fırsata Çevirdik

Elazığ Mısır çarşısı işletme sahibi Furkan Polat, Elazığ'ın yöresel ve organik ürünlerini Ayışığı Gazetesine anlattı.

GÜNDEM 11.03.2022 19:36:00 0
Krizi Fırsata Çevirdik

Polat, Elazığ'ın yöresel ve organik ürünlerini bünyesinde bulundurduğunu belirterek bunun yanı sıra ağın leblebisi, orcik, aktar ürünleri, baharat çeşitleri, bakliyat satışı yaptığını söyledi.

Pandemi sürecinde yaşadığı şeylere değinen Polat, Krizi fırsata çevirmeye çalıştığını ifade etti. "Elimizden geldiği kadar da bunu başardık. Pandemi döneminde normal ticaret sıfıra düştü. E ticaret arttı. E ticaret ve çeşitli sosyal medya hesaplarından hedef kitlemize ulaştık. Böylece müşteri kitlemizi çoğalttık. Normal müşteri olarak müşterimizi kaybettik ama Türkiye geneli müşteri kazandık." Dedi.

Bizim gıda sektörü olduğu için insanlar ne olursa olsun bizden faydalanır.Kriz olsa bile bulgur satılır. Peynir, zeytin satılır diyen Polat, ürün fiyatlarına da değindi. "Fiyatlarımız anlık artmaktadır.  Geçen sene 48 TL'ye  aldığım bademi bu sene 108 TL'ye alıyorum. Elazığ'ın meşhur bademini yerinden bu fiyata alıyorum. Böyle olunca da bademi alıp burada badem şekeri olarak işlediğim zaman daha pahalı satmak zorunda kalıyorum." İfadelerini kullandı.