İyi Parti Kurucularından Prof.Dr. Mustafa Kemal Atikeler İYİ PARTİ, GÜÇLÜ BİR ALTERNATİF

Yıllardır, Elazığ'daki seçmenin AKP ve CHP arasında tercih yapmak zorunda bırakıldığını dile getiren Prof.Dr. Mustafa Kemal Atikeler, İYİ Parti olarak, güçlü bir alternatif oluşturduklarını aktardı

POLİTİKA 3.01.2023 21:07:00 0
İyi Parti Kurucularından Prof.Dr. Mustafa Kemal Atikeler İYİ PARTİ, GÜÇLÜ  BİR ALTERNATİF

İyi Parti Kurucu üyelerinden Prof.Dr.Mustafa Kemal Atikeler, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Atikeler, İyi Parti İl Başkanlığına Elazığ’ın sevilen sayılan başkanı Servet Gürgözeler getirildikten sonra İyi Parti Elazığ’da daha da ön plana çıktığını belirtti. Atikeler, Elazığ’ın ilçelerini, beldelerini ve köylerini tek tek gezdiklerini ifade ederek, halkla bir araya gelip sorunlarını dinlediklerini söyledi. Elazığ’'da ki seçmenin AKP ile CHP arasında tercih yapmak zorunda bırakıldığını dile getiren Atikeler, İYİ Parti olarak, güçlü bir alternatif oluşturduklarını vurguladı. Atikeler, konuşmasını şöyle sürdürdü:
 “Elazığ'da pek çok şey yaşandı. Kentte ki vatandaşları dinlemek bizim görevimiz. Gittiğimiz her yerde insanlarımızın elini sıkıyoruz. Rekabet iyi bir şeydir. Elazığ'da maalesef seçmenin seçenek sayısı ikiydi. Elazığ’da AK Parti ve CHP arasında tercih yapmak zorunda kalan seçmen kitlesi vardı. Biz güçlü ve alternatif seçenek oluşturuyoruz. Partimiz dikkatle izlenildiğine inanıyoruz. Elazığ’ın yüzde yüzüne talibiz. Böyle olunca İYİ Parti'nin kuvvetli bir seçenek olması seçmene iyi gelecektir. Çünkü, rekabet iyi bir şeydir. Biz programımızı yazdık ama seçime yönelik projelerimizi Elazığ’ın ilçelerini, beldelerini ve köylerini gezerek insanları dinleyip hazırlıyoruz." dedi.

“Elazığ’da ki Milletvekili Arkadaşlara panik atak yaşatacağız”
Ayrıca Elazığ’da ki Milletvekillerine atıfta bulunan Atikeler, "Haydi bakalım sıra sizde, bunlar daha iyi günleriniz. Çünkü daha yeni başlıyoruz. Bu milletvekili arkadaşlara daha çok panik atak yaşatacağız. Durmadan, dinlenmeden, yorulmadan çalışmaya ve Elazığ'daki sefaya alışanların rahatını, her adımımızla bozmaya, itinayla devam edeceğiz. Hiç kusura bakmasınlar. İYİ Parti olarak, Büyük Türk Milleti’ne verdiğimiz sözün, bir kez daha, gür bir sesle tekrarıdır. Hürriyete az kaldı! Güçlü, zengin ve mutlu bir Elazığ’a, çok az kaldı! Kimse merak etmesin! Elazığ iyi olacak." dedi.