İşte! AK Parti’nin Elazığ Adayı Şahin Şerifoğulları: LİYAKATLİ İDEALİST VİZYONER

AK Parti’nin Elazığ Belediye Başkan Adayı mevcut Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları oldu. Elazığlılar tarafından ilgiyle karşılandı. Elazığ aylardır ötelediği seçim havasına girdi.

POLİTİKA 9.01.2024 00:35:00 0
İşte! AK Parti’nin Elazığ Adayı Şahin Şerifoğulları: LİYAKATLİ İDEALİST VİZYONER

Deprem dönemindeki performansıyla muhalefetten de alkış alan, Türkiye’nin en genç Elazığ Belediye Başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları, 2024 seçimlerinde de AK Parti’nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu. Ak Parti Elazığ Belediye Başkanı Adayı Şahin Şerifoğlunu, kapsamlı istişareler, araştırmalar, değerlendirmeler sonunda belirledi. 

11 Ana başlıkta 100 Projeleri hayata geçiren ve  yeni fikirlere açık, malum siyasetçi hastalıklarından kendini korumayı başarmış, esprili ve sakin bir adam olarak yer eden, Şahin Şerifoğulları’nın yeniden aday gösterilmesi şehirde ve parti tabanında büyük bir mutlulukla karşılandı.

AK Parti’nin Elazığ Belediye Başkan Adayı geçtiğimiz günlerde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen görkemli bir program ile tanıtıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ için Belediye Başkan adayının mevcut Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları olduğunu açıkladı. Başkan Şerifoğulları’nın yeniden aday gösterilmesinde kendini değil kentini düşünen, laf değil proje üreten, bahane değil çözüm peşinde koşan, kendi hayatını değil, halkın hayatını kolaylaştıran, kendini şehrine hizmet etmeye vakfeden, kibirle değil tevazuuyla hareket etmesinden dolayı anketlerde yüksek bir oyla çıkmasını sağladı.