İŞLETMECİ ERDOĞAN "ET FİYATLARI ALTINI GEÇTİ"

Kılınç Kasap işletmecisi Celal Erdoğan, son zamlarla et fiyatlarının yükselişte olduğunu ve her geçen gün arttığını dile getirerek şikayetlerini Ayışığı Gazetesine anlattı.

14.03.2022 20:29:00 0
İŞLETMECİ ERDOĞAN

Gün geçtikçe artan et fiyatlarından şikayetçi olduğunu belirten işletme sahibi Celal Erdoğan, yetkililere seslenerek bir düzenleme getirilmesi gerektiğini ifade etti. 

Kasap Erdoğan yaptığı açıklamada: "Hergün et fiyatında artış oluyor. Gittikçe zarara uğruyoruz ve fiyatlarda çok büyük bir belirsizlik var. Fiyatlar hiç sabit kalmıyor. Et Üreticileri Birlik Başkanı, besicilere hergün mesaj atmak yerine, zamları durdurmalıdır. Böyle devam ederse insanlar et yiyemez hale gelecek. Kesinlikle et fiyatlarına bir düzenleme getirilmeli çünkü bu durumdan oldukça muzdaribiz. Müşteriyi memnun etmek için artık kâr diye bir şey de düşünemiyoruz. Milleti zamlı fiyatlara mecbur bırakmasınlar, merhamet etsinler. Bu memlekette çıkan hiç bir şey inmiyor, herkes fırsatçı. Hergün ete zam gelmez. Altın bile bu kadar yükselişte değil. Et fiyatları altını bu konuda geçti. Artık bir düzenleme getirilsin." dedi.