İş İnsanı Ömer Ertan, BBP Elazığ İl Başkanlığına atandı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Elazığ İl Başkanlığı görevine, parti ile bağını hiç koparmayan başarılı iş insanı Ömer Ertan atandı.

POLİTİKA 15.03.2023 17:00:00 0
İş İnsanı Ömer Ertan, BBP  Elazığ İl Başkanlığına atandı

BBP Elazığ üyelerinin merakla beklediği karar açıklandı. BBP Elazığ İl Başkanlığına Ömer Ertan atandı.

ERTAN TEŞEKKÜR ETTİ

Ömer Ertan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, " Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin Kahramanmaraş, Elazığ, Malatya, Gaziantep, Kilis Hatay, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Diyarbakır ve Şanlıurfa başta olmak üzere geniş bir coğrafyada hissedildi.

Bu büyük afette can kayıplarımızın artmamasını, yaşadığımız bu felaketi hep birlikte en kısa sürede ve en az hasarla atlatmayı Cenabı Haktan niyaz ediyorum. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başta depremden etkilenen bölgelerimiz olmak üzere ülkemize ve aziz milletimize başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcımız Sayın Uğur Bulut beyin teklifi üzerine Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin tensipleri ile Elazığ İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım.
Onurlu geçmişimiz ve enerjimizle hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeden bütün Elazığ ve Elazığ’lılara hizmet etmek için yola çıktık. Büyük Birlik Partisi olarak, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi “Dik duracağız, Doğru söyleyeceğiz, Düz yürüyeceğiz, Her zaman ve Her Şartta Milletimizin Yanında Olacağız.
Bu göreve şahsımı layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Uğur Bulut, BBP Merkez Disiplin Kurul Üyesi Yaşar Arkaz ve BBP Yıldızeli İl Genel Meclis Üyesi Hürriyet Gül ile bütün parti merkezimizin değerli yöneticilerine şükranlarımı sunarım. 

Rabbim çıkmış olduğumuz bu kutsal ve bir o kadar da huzurlu bu yolda bizleri muzaffer eylesin, mahcup etmesin. Şunu da duyurmak istiyorum. Önümüzdeki günlerde de devletin bekası, ülkenin bütünlüğü, milletin istiklali ve istikbali için çalışan kendisini davasına ve inandığı değerlere adamış olan Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin de tensipleriyle il binamızın açılışını hep birlikte gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Tarih netleşince bunu da Elazığ’lı hemşerilerimize duyuracağız.” dedi.

ÖMER ERTAN KİMDİR?

17.11.1981 yılında Elazığ'da dünyaya geldi. Bütün eğitim öğrenimini Elazığ'da tamamladı. Fırat Üniversitesi Bilgisayar Bölümünden mezun oldu. İş hayatına lisede okurken başladı. 2005 yılında askerliğimi yaptı. Asker dönüşü Turkcell İletişim Danışmanı olarak görev yaptı. 2009 yılında kendi iş yerini kurdu. 2009 yılında Yediemin Otopark olarak Elazığ'da hizmet vermeye başladı. Daha sonra çekici ve kurtarıcı alarak iş kolunu büyütmeye devam etti. 2014 yılında oto alım satımını da bünyeme kattı. Yıkım ve hafriyat iş kolunda bünyemizde yapmaya başladı. Okul zamanında önce Nizami Alem Ocakları daha sonra isim değiştirerek Alperen Ocaklarına gitmeye başladı. Çeşitli görevlerde bulundu. Alperen Ocakları Elazığ İl Başkanlığı yaptı. Büyük Birlik Partisinde yönetimde yer aldı. BBP İkinci Başkan, İl Sekreterliği görevlerinde bulundu. 2014 yılında BBP Elazığ Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere girdi. Birçok sivil toplum kuruluşlarında görev yaptı.