İş İnsanı Nihat Demirbağ’ın oğlu Sami Demirbağ'a arkasından silahlı saldırıya uğradı

İş İnsanı Nihat Demirbağ’ın oğlu Sami Demirbağ cuma 15.00 de M.evleri inşaatını yapan Müteahhit İbrahim.A tarafından silahlı saldırıya uğradı.

GÜNDEM 18.04.2021 14:33:00 0
İş İnsanı Nihat Demirbağ’ın oğlu Sami Demirbağ

İş insanı Nihat Demirbağ’ın oğlu Sami Demirbağ cuma 15.00'de Müteahhit İbrahim.A tarafından silahlı saldırıya uğradı. Sami Demirbağ'a 10 kurşun sıkan İbrahim.A 4 kurşununu isabet ettire bildiği iddia edildi. Mücize eseri ağır yaralı kurtulan Sami Demirbağ'ın kurşunları Fırat Üniversitesi Hastanesinde hala vücudundan çıkarılamadı. 

AV.CİHAT DEMİRBAĞ: İBRAHİM.A KARDEŞİMİ KASDEN ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS ETTİ

Av. Cihat Demirbağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada saldırıya uğrayan kardeşi Sami Demirbağ a arkasından ateş edildiğini ve daha öncesinden babasının tehdit aldığını ifade etti. Demirbağ, yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

Değerli dostlarım, "Elazığ'ın Ünlü İş Adamlarından Nihat Demirbağ'ın oğluna silahlı saldırı yapıldı" şeklinde çıkan haberlerde saldırıya uğrayan kişi evet ne yazıkki kardeşimdir. Ben değilim.

Biz çok şirketten oluşan ve toplamda 914 kişilik bir aileyiz. Ayrıca müşteri ve dost sayımız da çoktur. Bu saldırı hepimize yapılmıştır. Çünkü Misaş A.Ş. paydaşlarına karşı sorumluluklar kapsamında A. Yapı'nın hatalı işleri durdurulup teminat senetleri ve harici borçlu olduğu senetleri icra koyuldu. Bu saldırı bana da yapılabilirdi.

Nihat DEMİRBAĞ'a saldırı yapılacağı tehdidi alınınca Nihat Demirbağ artık A. Yapının Sahibi saldırgan İbrahim A. ile görüşmedi. Bunun sonucunda aynı zamanda şirket yönetim kurulu üyesi olan Nihat DEMİRBAĞ'ın oğlu ve benim de kardeşim olan Sami Demirbağ inşaat mahallinde gözetimde bulunurken İbrahim A. önce arkadan silahlı saldırıda bulundu. Silahsız olan kardeşime önce arkadan ateş eden ve düştükten sonra bir şarşör mermi boşaltan saldırgan İbrahim A'ın 4 mermisi kardeşim Sami Demirbağ'a isabet etmiştir.

A.Yapının sahibi Saldırgan İbrahim A. öldürme kastıyla hareket etmiş ve kardeşimin genç ve hareketli olması sonucunda tüm mermileri isabet edememiştir. Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırılan kardeşime yapılan müdahalerle kol, omuz ve uyluklarına müdahale edildi ancak çıkarılamayan kurşunlar için bu gün yeniden ameliyata alınacak.

Bu vesileyle arayan tüm dost akraba ve arkadaşlarımıza teşekkür ederim." dedi.

Silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen İbrahim.A nın gözaltında olduğu öğrenildi.