İçişleri Bakanı ve Bakan Yardımcılarından Palu Çıkarması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Palu’da yaptığı konuşmada Elazığlı Bakan Yardımcıları Mehmet Sağlam ve Mehmet Aktaş ile birlikte yol yürüyerek devlete ve millete hizmet ettiklerini söyledi.

POLİTİKA 10.03.2024 16:00:00 0
İçişleri Bakanı ve Bakan Yardımcılarından Palu Çıkarması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya beraberinde Elazığlı Bakan Yardımcıları Mehmet Aktaş ve Mehmet Sağlam ile birlikte AK Parti Palu Mitingine katıldı. Palu’da vatandaşlara seslenen Bakan Ali Yerlikaya, Bakanlıkta Elazığlı Mehmet Aktaş ve Mehmet Sağlam ile birlikte yol yürüyerek millete ve devlete hizmet ettiklerini dile getirdi.

“PALU’NUN BENİM GÖNLÜMDE AYRI BİR YERİ VAR”

Bakan Yerlikaya, Palu’nun kendisinde ayrı bir yeri olduğunu belirterek, Elazığlı Bakan Yardımcıları Mehmet Sağlam ve Mehmet Aktaş ile devlet ve millete hizmet ettiklerini kaydetti.

Bakan Yerlikaya: “Palu’nun benim gönlümde ayrı bir yeri var. Benim değerli yol arkadaşlarımdan 2 bakan yardımcım var Mehmet Sağlam beyi tanıyorsunuz Mehmet Sağlam bey bizim Palu’nun evladı. Benim diğer yol arkadaşım Mehmet Aktaş, yolda gelirken il başkanımız dedi ki biz evlatlarımızı severiz ama damatlarımızı bir başka severiz Mehmet Aktaş bey Palu’nun eniştesi. Biz Palu’nun evladı ve damadı olan Mehmetlerle yol yürüyoruz. Milletimize ve devletimize de birlikte Allah’ın izniyle hizmet ediyoruz.” Dedi.