GÜVENLİ BİR LİMAN "ALTIN"

1990 yılından beri kuyumculuk yapan işletme sahibi Mehmet Ali Erol, altın hakkındaki düşünce ve önerilerini Ayışığı Gazetesine anlattı.

18.03.2022 19:50:00 0
GÜVENLİ BİR LİMAN

Altının savaşla paralel olarak artacağını dile getiren kuyumcu Erol, dijital paralarla bu etkinin gelecekte azalabileceğini ifade etti.


Altının geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Kuyumcu Erol: " Şuan dijital paralara yatırımlar olduğu için, altın fazla değerlenmedi. Altının ilerisi için ONS bazında 2500 dolarları bekliyoruz. Dünya genelindeki ülkeler, kendi parasını değerlendiriyor. Altın da dünya bazında kullanıldığı için değerini kaybetmeyecek. Bu yüzden güvenli bir liman olarak insanlarımıza öneriyoruz." dedi.

Maden rezervine de değinen kuyumcu Erol, rezerv hakkında: "Şehrimizin ekonomisine değer katmak için muhakkak ki Elazığlı işletmelerin rezerv sahasını alması lazım. Birlik beraberlik içerisinde olup, rezervin memlekete kazandırılması gerekiyor. Bu rezerv sayesinde Elazığ ilinin katma değer oranı artacak, istihdam sağlanacak. Kesinlikle iş insanlarının birleşip, zengin rezerv sahasını dışarıdan gelen insanlara kaptırmaması gerekiyor. " dedi.