Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Eminoğlu Elazığ'da

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Elazığ’a geldi. Ziyaretlerinde konuşan Eminoğlu, Elazığ’da gençlik spor anlamında çalışmaların devam edeceğini söyledi.

POLİTİKA 22.04.2024 16:00:00 0
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Eminoğlu Elazığ

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a geldi. İlk olarak Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman ile bir araya gelen Eminoğlu, Proje Ve Yatırımlar ile ilgili bilgi aldı.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu ve beraberindeki heyet, Ardından Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti.

Dr. Enes Eminoğlu, yeniden Belediye Başkanı seçilen Başkan Şerifoğulları’nı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Şerifoğulları ise Elazığ’a kazandırılan yatırımlar ve yeni dönemde hayata geçirilecek projelerle ilgili Eminoğlu’na bilgi verdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Elazığ Belediyesi’nin Elazığ’da gerçekleştirdiği ortak proje ve yatırımlarla ilgili konular da masaya yatırıldı. 

Programları çerçevesinde AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nı da ziyaret eden Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Parti teşkilat üyeleri ile bir raya geldi.

 

Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu’nu Elazığ’da ağırlamaktan onur duyduğunu belirterek il başkanlığını ziyareti için teşekkür etti.

Gençlik Ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Elazığ’da gençlik Spor anlamında çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Bakan Yardımcısı Eminoğlu daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

İl Müdürü Abdulsamet Eren ve personellerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Atatürk Stadyumu ve spor salonlarını da gezdi.

Eminoğlu, Çimentaş Elazığspor kulübünü ve Kulüp Başkanı Serkan Çayır, AS Başkanı Mustafa Şerifoğulları ve yönetimini de ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, ziyaretlerinin ardından Elazığ’dan ayrıldı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Sayın Dr. Enes Eminoğlu’nu şehrimizde ağırladık. Bakan yardımcımız Sayın Enes Bey ile birlikte Elazığ’da yapmış olduğumuz tüm tesisleri, spor komplekslerini, yatırımlarımızı ve il protokolünü ziyaret ettik. Aynı zamanda Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde 22 Nisan’da başlayıp dört gün sürecek olan Kültür ve Sanat Yarışmaları Doğu Anadolu Bölge Finalleri’nin açılışını gerçekleştirdik. Bakan Yardımcımız Sayın Dr. Enes Eminoğlu, Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi’nde ‘Gençlerle Söyleşi’ programını yaparak gençlerimizle hasbihal etti. Bu anlamlı ziyaretlerinden ötürü Bakan yardımcımız Sayın Dr. Enes Eminoğlu’na teşekkür ediyorum. Ayrıca ilimizde yapılan Gençlik ve Spor yatırımları organizasyonlarından dolayı Sayın Bakanımıza ve Bakanlığımıza da çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.