GENÇ ASKON BAŞKANI KAYAOĞLU "NE GEREKİYORSA YAPMAYA HAZIRIZ"

Elazığ Genç ASKON Başkanı Ahmet Vefa Kayaoğlu, başarı dolu çalışmalarını ve maden rezervi hakkındaki düşüncelerini Ayışığı Gazetesiyle paylaştı.

10.03.2022 22:58:00 0
GENÇ ASKON BAŞKANI KAYAOĞLU


Başkan Kayaoğlu, Genç ASKON olarak Elazığ'da aktif çalışmalar yürüttüklerini, Genç ASKON adına maden rezervi için de ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Başkan Kayaoğlu yaptığı açıklamada: "Bizler Genç ASKON olarak, menfaat ilişkisi gözetmeden, şehrimizde iş ve istihdam alanında sağlam başarılara imza attık. Genç ASKON memleketin yükselen en tok ve yaptırımlı sesidir. Ekibimizle şehrimizin ekonomisine bu zor pandemi dönemi şartlarında katkı sunarak, kıymetli çalışmalar yapacağız." dedi.

Asilhan Arslan önderliğinde oluşturulan girişim grubuna da değinen Başkan Kayaoğlu: "Bu saha, Cumhuriyet tarihinde bulunan en büyük bakır rezervi sahası. 20-30 milyar dolar rezervden bahsediliyor. Türkiye'nin cari dış borcuna katkıda bulunmaktadır. İlimiz ve ülkemiz için çok faydalı olacaktır. Bu nedenle TSO Başkanımızın göğüs kabartan açıklamaları ile umutlarımız daha da artmış bulunmakta. Şahsım ve üyelerim adına Sn. Asilhan Arslan başkanıma teşekkürlerimi arz ediyor, biz genç iş insanlarına Elazığ'ın katma değerini yükseltmek adına ne görev düşüyorsa, yapmaya hazır olduğumuzu belirtiyorum." cümlelerini kullandı.