FÜ Spor Şube Müdürü Celayir oldu

Fırat Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nda idari personel olarak görev yapan ve aynı zamanda Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı olan Uğur Celayir, Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından atandı.

SPOR 29.01.2021 14:36:00 0
FÜ Spor Şube Müdürü Celayir oldu

Atandığını sosyal medya hesaplarından duyuran Fırat Üniversitesi Spor Şube Müdürü Uğur Celayir, “F.Ü. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında, Daire Başkanımız Dr. Ümit Ferit Aldım’ın tensipleri, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın olurları ile Spor Şube Müdürü olarak atanmış bulunmaktayım. Şehrimizin ve üniversitemizin gelişimi, gençlerimizin hayalleri için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

UĞUR CELAYİR KİMDİR?
1996 yılında Elazığ'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Elazığ’da tamamladı. Lise dönemlerinden itibaren çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif görevlerde bulundu. 2015 yılında Fırat Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi lisans eğitimine ve aynı yıl Fırat Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında idari personel olarak görev yapmaya başladı. Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne bağlı televizyonda ( Fırat RTV ) ve ulusal bir televizyonda ( Kanal 23 ) çeşitli tv programları yaptı (2015/2017). Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliğine 2017 den beri devam etmekte olup, Şehit-Gazi Yakınları Sendikası İl Başkan Yardımcılığı (2018-2019), Elazığ Tügva İl Temsilciliğinde Medya ve İletişim Koordinatörü (2019) olarak görev yaptı. 2020-Nisan ayında Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı olarak atanıp, önemli projelere imza attı. Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanlığına devam etmekte olan Celayir, iyi derecede İngilizce bilmektedir.