Fırat Üniversitesi’nde Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Fırat Üniversitesi’nde Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde akademik ve idari personeller bir araya geldi.

GÜNDEM 10.04.2024 12:00:00 0
Fırat Üniversitesi’nde Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş Üniversitede bulunan Murad Camisi’nde bayram namazını kıldıktan sonra cami cemaatiyle bayramlaştı.

Rektör Prof. Dr. Göktaş daha sonra Murad Camisi Sosyal Tesisleri’ne geçerek Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen ve Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar ile birlikte gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katıldı.

Fırat Üniversitesi’nin akademik ve idari personelleriyle bayramlaşan Rektör Prof. Dr. Göktaş, bayramların önemine değinerek “Bayramlar, birlik ve beraberliğimiz için oldukça önemli günlerdir. 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının ardından ulaştığımız Ramazan Bayramının Üniversitemize, şehrimize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını, sağlık, huzur ve barış getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Rektör Prof. Dr. Göktaş bayramlaşma töreninin ardından Fırat Üniversitesi Hastanesi acil servisine giderek görev başındaki sağlık çalışanlarının bayramlarını tebrik etti.

Rektör Prof. Dr. Göktaş, acil serviste tedavi gören hastalara da geçmiş olsun dileklerini ilerek bayramlarını kutladı.

Rektör Prof. Dr. Göktaş ve beraberindeki heyet daha sonra Üniversite içerisinde görev yapan güvenlik görevlilerini ziyaret ederek görev başında olan personellerle bayramlaştı.