FATİH ERBAKAN, ELAZIĞ'DA ESNAFLA GÖRÜŞTÜ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan, Elazığ'da esnafı ziyaret etti, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

POLİTİKA 29.11.2021 19:43:00 0
FATİH ERBAKAN, ELAZIĞ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla, Yeniden Refah Partisi İl Av. Erhun Karakuş, Yeniden Refah Partisi Bölge Sorumlusu Av.İbrahim Gök, Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Gül,  Yeniden Refah Partisi Elazığ Basın ve Yayın Başkanı Mehmet Kaya ve beraberinde ki heyet Elazığ Kapalı çarşıda esnafları ziyaret edip vatandaşları dinledi.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan, Elazığ'da esnaf ve vatandaşları dinledi.  Elazığ'da bulunan Erbakan, teşkilat üyeleri ile Elazığ merkezindeki tarihi Kapalı Çarşı esnafını ziyaret ederek, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Saray Camisi'nde öğle namazını kılan Genel Başkan Fatih Erbakan, daha sonra beraberindekilerle Elazığ merkeze bağlı Yurtbaşı beldesine geçerek esnaf ziyaretlerinde bulundu, partililerle buluştu. 
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sıkıntılarını dinlediklerini söyledi.
Vatandaşlara partisinin hedeflerini ve geçmişte rahmetli Necmettin Erbakan'ın liderliğindeki Milli Görüş'ün yaptığı hizmetleri anlattı. Elazığ Baskil ilçesinde Şehit Polis Fethi Sekin'in mezarını ziyaret eden Erbakan, ardından karayoluyla Malatya'ya hareket etti.