Erkan Kandemir Ayrıntı’nın Konuğu Oldu

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir Kanal 23’te yayınlanan Ayrıntı programının konuğu oldu.

POLİTİKA 2.04.2022 14:17:00 0
Erkan Kandemir Ayrıntı’nın Konuğu Oldu

Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkân Kandemir, Kanal 23 Genel Yayın Yönetmeni Arif Çakmak’ın sunduğu Ayrıntı Programının konuğu oldu. Kandemir, Elazığ ile ilgili yöneltilen soruları yanıtlarken, Türkiye gündemine dair değerlendirmelerde de bulundu.

“ELAZIĞ BU ÜLKENİN TAPUSU”

Kandemir konuşmasında Elazığ’a ayrı bir önem verdiklerini ifade ederek; “Elazığ’ı hem önemsiyoruz hem de çok seviyoruz. Elazığ’ı kim sevmez ki? Elazığ bu ülkenin adeta tapusudur. Elazığlı vatandaşlarımız da gerçekten vatanperverlikleriyle, memlekete verdikleri değerle Elazığlı nasıl sevilmez. Gerçekten ayrı bir önem veriyoruz. Teşkilatta çok yakın çalıştığım arkadaşlarım var gerekse tolga bey gerekse ejder bey gerekse de metin bey hem çok beğendiğimiz hem de birlikte olmaktan memnuniyet duyduğumuz arkadaşlarımız. Elazığ tabi toprakları o coğrafya çok mümbit ve çok güzel insanlar yetiştiren bir kent Elazığ. Bizim için ülkenin tapusudur. Bambaşka bir il Elazığ. Tabi çok büyük afetlerle karşılaştı. Son depremden sonra şehir adeta yeniden imar edildi. orada bütün şehir sabırla sürece dahil oldu ve takip etti. Elazığlı hemşehrilerimiz yine devlete olan sadakatlerini sabırlarıyla göstermiş oldular kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Bizim için şehirlerin en güzellerinden bir tanesi Elazığ.” Dedi.

“KANAL 23, MİLLİ DURUŞUNU KORUYAN BİR KANAL”

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Kanal 23’ün Milli çizgide duruşunu koruyan bir kanal olduğunu söyleyerek; “Tabi Kanal 23’te gerçekten çok başarılı çalışmalar yaparak Milli çizgideki kanallarımızdan bir tanesidir.” İfadelerini kullandı.

“ERKEN SEÇİM SÖZ KONUSU DEĞİL”

Sık sık gündeme gelen erken seçim tartışmaları ile ilgili soruları da yanıtlayan Kandemir, Muhalefetin erken seçim açıklamalarına karşın her zaman seçimin tarihinde olacağını vurguladıklarını kaydetti.

Başkan Yardımcısı Kandemir; “Malum olduğu üzere muhalefet partileri her defasında kendi lehimlerini erken seçimle ilgili ortaya koydular ve hep bir tarih verdiler. Her iki muhalefet partisi de bunu yaptı. Her defasında da mahcup oldular. Büyük büyük sözler söylediler bizlerde tereddütle yaklaştık bunlara. Muhalefet partileri nerelerden ilham alarak bu değerlendirmeleri yaptılar bunlar soru işareti. Bizlerde her defasında aynı şeyi ifade ettik, seçimler zamanında yapılacak. Bizler yine aynı şeyi söylüyoruz, Asla bir erken seçim söz konusu değil. Asla böyle bir düşüncemiz yok. Tam vaktinde biz seçimimizi yapacağız.” dedi.

Haber Kaynağı: Kanal23